Saturday, June 30, 2007

To Whom It May Concern

At times you can be so sweet n nice, caring n thoughtful but with a flip of a day, you become unconcern, self centered and hurtful. Me on the other hand, keep on pressing and pressing, stressing you to like me till I myself couldn't recognized who the hell am I and what have become of me.

6 comments:

senah said...

aku dah lama tak baca entry kau. Nampak kau dah boleh sesuaikan diri kau kat sana. Nanti aku balik kg mertua, aku singgah melawat kau. Ari tu dah nak gi, last minute, kitorg dpt tau booking aku tak dpt. Take care dear.

Pegawai Khalwat said...

Tu jiwa kacau la tu.

Tu dok isap rokok berbatang-batang la tu.

blackpurple said...

Untuk siapa agaknya kau tujukan kata-kata ini ek?

:)

butaseni said...

nyah,mak ingat hang dah bahagia kat sana,rupanya emosi terganggu jugak ek hihihi

artisticklytouch said...

senah:
ha nanti nak datang bagitau ye. Thanks 4 droping by

PK:
Jiwa kacau ka, dak ka, rokok tetap di pinggir bibiaq

BP:
Untuk ko! ha ha

butaseni:
mak belum jumpa secebis kebahagiaan itu nyah. Asal mak baru nak mengecap bahagia ada saja yang caras...kusangka panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengah hari (background lagu sejiwa - spring) ha ha kossseeerrrr!!!!

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室