Friday, June 29, 2007

Abang Samsuri ... Episod : Van Ba Alip Ba Ya!

Aku
Macam mana boleh accident bang?
AS
Den tongah minum cik art, bilo den toleh yo den nampak van tu dah langgar unser
Aku
Kenapa tak kejar?
AS
Den ingat semuo is ok cik Art.
Aku
Nampak nombor plet dia?
AS
Tak nampak cik art, van tu laju gilo, golap pulak tu masa tu. Tapi den tau van tu, van tu, van van bawak babi kek Mantin ni!
Aku
Haahkan, nanti kita pusing satu Mantin, kita tanya sape ada van bawa babi...
AS
He..he..
Aku
Ini kalau GM tanya saya nak kata apa? Baru tak sampai sebulan accident, ni accident lagi!
AS
He he potongla gaji den cik art.
Aku
Banyak sangat ke gaji awak yang saya nak potong tu? Anak bini awak nak makan apa?
AS
He he
Aku
Minta Rosli tolong cari kedai ketuk
AS
He he den poie dolu cik art

Aku kecut perut nak masuk briefing...apalah nak jawab kat GM kejap lagi..

5 comments:

dugongsenyum said...

Encik GM, saya tak langgar van baby tu pun dah cukup baik tau!

Hehehe

Pegawai Khalwat said...

Alahh...

GM sayang kat hang.

He he...

NezJoe said...

ckap kt GM, Tuan nampak segk hari ni.
pastu baru ckp benda tu.
hahah
jek2 sikit sejuk la sikit nnti
hahha

artisticklytouch said...

PK, Nerd, dugong:
Nasib abik GM tu dah kena transfer

DiaHarris said...

en GM yg sgt hensem, saya langgar lagiks..!!

kwang3x...