Wednesday, June 27, 2007

sorry ye busy

Alamak busy giler...tak sempat buat entry...

Ha...buleh dah buat entry. Adeh banyak kerja bertimpa-timpa, sok plak ada Birthday Bash and Employee of the Month annoucement (USM takde buat menda2 macam nih).

Sedikit hupdate dari aku..aku baru beli ASTRO ha ha sekarang tak perlu menonton vision 4 dah, biarlah berabis RM50 sebulan asalkan aku tak tengok dinding, dinding tak tengok aku bila booster rosak. Aku beli buku God of Small Things oleh Arundhayati Roy. Dah lama nak beli tapi selalu bila ada duit tak jumpa buku ni, jumpa buku lain or selalu tak ada duit he he itu yang betulnya.

Oh, ya! (macam skrip SAWO plak ada oh, ya!) si dia sudah sms semula he he

Apa nak cerita lagi???

Aku beli multiple USB port yang satu port je boleh pakai...sieh sungguh! Aku beli mouse pakai duit sendiri sebab kompeni bagi aku mouse zaman Ziela Jalil beromen dengan Barry Prima dalam hutan Kalimantan.

Ha...baru aku ingat...alamak dah ada idea member pulak nak tumpang balik.

Balik dululah...

12 comments:

Pegawai Khalwat said...

Akai semua tu.

artisticklytouch said...

PK:
ha ha hang buat komen time entry aku tak habis tulih lagi..

NezJoe said...

yay!
hang dah astro
boleh la layan chanel 73
:D

Pegawai Khalwat said...

Ceh....

Astro la ni paling murah pun RM55 tau.

Hang tanya aku pasai pa multi USB port tu tak fully function. Salah satu sebab.

1. Menatang tu rosak.
2. Port USB hang yang kat PC tak support sebab PC hang zaman Cro Magnon punya.
3. Hang memang tak reti guna PC.

Psss... employee of the month calon diri sendiri boleh ka?

Mama Risyiariana said...

ghumah aku tak dak Astro...nak tumpang tengok kat ghumah hang bleh Art???

artisticklytouch said...

nerd:
aku layan @15 la ha ha pathetic giler!

PK:
aku beli pakej takdak sport..so murah dan menghindar orang ramai bertandang di bilik aku untuk tengok bola ha ha

aku setuju dengan dua sebab pertama dan sangat tidak bersetuju dengan sebab terakhir

bukan hang yang wat pencalonan la, bos yang wat pencalonan la..

MR:
semua kau nak tumpang aku kan...boleh mai ar tapi aku yg pilih chanel

Izariza said...

Salam,

Isu tiada idea nak update blog pun boleh hasilkan entri baru, kan?

Hahaha .. Ziela Jalil dengan Barry Prima? Zaman Pak Kaduk muda lagi tu .. !

Mak Su said...

amboi.. dalam sebuk-sebuk teringat zaman ziela jalil. tak teringat zaman perempuan, isteri dan dot dot dot?

butaseni said...

kesian kat hang ,yelah duduk kat Giligan Island ni kenalah cari hiburan sendiri,nak tengok wayang pun kena mengembara 7 lautan.

artisticklytouch said...

izariza:
ingat lagi tak isu panas tu?

mak su:
pompuan dot do ttuh tak best tapi suka nasir bilal khan dalam tuh

bulan depan aku balik KL semata-mata nak tgk Harry Potter

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

紅燒魚takesi said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社