Wednesday, November 16, 2005

Kisah 7 perkara

7 perkara yang aku nak buat sebelum aku mati:
  1. Skydiving - pernah dapat offer tapi takde duit...
  2. Dapat Datukship hehehhee
  3. Buat show yang meletoups kat Broadway
  4. Mewakili Malaysia dalam apa benda pun ... make it sports, culture n arts or whatever
  5. Mengarah filem
  6. Adopted 7 different race of kids from 7 different countries
  7. Buat banyak amal ibadat...... uuuuuuuu......

7 perkara yang aku takleh buat:

  1. Pierce any of my bodyparts - terasa nak tuh ada tapi.....
  2. Deliver lines for a women role in a women voice ...
  3. Masak muahahhahahha
  4. Simpan duit
  5. Kahwin
  6. Beromen dalam panggung wayang masa movie tengah ditayangkan
  7. shave my legs ... noooooo..... never!!!!

7 perkara yang buat aku tertarik pada seseorang:

  1. Physical appearance - Tipulah kalau aku kata 1st impression tak menarik perhatian aku
  2. Fun and out person
  3. Daya pemikiran yang open, tinggi, intelek, kreatif, kritis, inovatif.
  4. Kekwat yang less
  5. Humble
  6. High self-confidence meaning that the person doesn't look down to his/her own ability
  7. Basically smart people - smart up there, smart in there, smart out there, smart everywhere

7 perkataan yang selalu aku sebut:

  1. uuuiiiii.....
  2. Noq!
  3. Hello, The Actors Studio....
  4. Hello...
  5. Ek - selalunya di hujung perkataan. ie: kenapa ek? berapa ek?
  6. Eleh...
  7. Lapar

7 celebrity crushes - cukup ke 7?

  1. Brad Pitt
  2. Yazer
  3. Collin Farrel
  4. John Leguizamo
  5. Pengacara survivor - apa eh nama dia?
  6. Ryan Seacrest
  7. Simon - judge American Idol ittew
  8. Hairuddin Omar
  9. Nasiruddin Yusof
  10. Keifli
  11. kan aku dah kata tak cukup 7!!!!

6 comments:

Pegawai Khalwat said...

Uihhh... bedaz7led sungguh!

Tapi konpius, napa semua celebrity jantan?

Hummm.... humm..... (garu kepala yang sedia gatal dek ketombe)

artisticklytouch said...

Lagi mau tanya... actually no. 11 is Angelina Jolie.... 12. Winona Ryder... 2 la tak cukup 7 nih...

ann nurbaya hassan said...

aku cukupkan satu lg celebrity tu 4 ko k.....ko lupa ngan AHMAD YATIM la babe!!!!!
u got the same taste ngan aku pasal lelaki.plus aku mahu lelaki tu terima aku seadanya!!!terima aku sebagai ann nurbaya hassan yg dier mula2 kenal aku...
art....aku tgh dengar lagu LOVE IS IN THE AIR....so, lagu ni aku tujukan khas wat ko yg tgh bcinta sakan ni....
lagu MY BABY YOU....aku x leh tujukan kat ko....sbb lagu ni aku nyerrrr.....hehehehe.....
nnti aku nak kelebek balik cd2 lagu aku utk cari lagu "you're just too good 2 be true, can't take my eyes over you"....art ape tajuk lagu tu ha?aku lupa lakkkkk

artisticklytouch said...

Ahmas Yatim!!! alamak mcm mana bleh terlepas nih.... sorry Cik Mat, namamu tetap di hati... akan kukenang hingga mati...

Pegawai Khalwat said...

Canb't Take My Eyes of You la tajuknya.

Berchenta la korang, asalkan tak lupa tanggungjawab dah le, macam kes yang terjadi baru-baru ni. You know who....

lotsachi said...

eh...this one makes me getting to know you better ;)