Tuesday, April 21, 2009

Pementasan Monodrama Manusia Raja

Haaaaa.....kepada sesapa yang berada atau akan berada di kawasan Utara Semenanjung Malaysia, sudi-sudikanlah hadir untuk menonton Teater Monodrama Manusia Raja....untuk maklumat lanjut bolehlah merujuk poster di bawah



atau...lawati bakawalee-tetamu

kalau sesapa teringin nak tengok Pegawai Khalwat tuh rupanya macam mana, Sang Paranormal tuh rupanya macam mana.....haaaa....kena pi tengok naaaaaa....


*..cik bilik hang kalau balik pala bataih time ni, p tengok naaaa...kak nonie hang pun sama, on the way balik changloon tuh, singgah sat...axim hang pun sama, dah la duk Penang, opis pun dekat ja dengan Rumah P.Ramlee tuh, hang ni kategori wahhhhjeebb pergi haha

17 comments:

:: NbC :: said...

Art,

errr den pun org Changlun gak - tammo pesan ke..?

;-)

Mak Su said...

nak tengok!!!! tapi awat jauh sangat? :(

dah amik award dah?

artisticklytouch said...

kak pinkie:
orang changloon tak cakap 'den'...hang jauh la kak, changloon hang sejuk..

maksu:
depa suka buat show kat kampung depa maksu, nak buat lagu mana...

ha, award dah amek, thanks..

Anak Antu Seni said...

ha nanti kami pi tengok cerita tu na !

:: NbC :: said...

Art,

betul akak org Changlun - Taman Teja yea, x caya tanya Shahe..

*purposely bg dia tersedak time study

artisticklytouch said...

anak antu:
banyaklah hang punya auta!! jumpa sana

kak pinky:
stadi ke? pagi ni je dah 3 entry kat blog, cemaneh?

eh, apa neh, duk changloon, mengajaq kat UUM...mana aci!

:: NbC :: said...

Art,

sbb ngajaq di UUM le kena dok Changlun, takkan nak dok Batu Uban lak.. hehe

sile sile jalan2 ke Changlun yea

*bg chance lah dia buat entry time break, dia started at 3am tau, baru 3 kali break lah tu.. - tetibe mem'backing'..

zubin said...

betul ke awak tukang cari sponsor, best nye, jom buat show sama2

jerry maguire, jr. said...

perlewwww kewww?

en_me said...

dh lamer tak tengok teater..

artisticklytouch said...

kak pinkie:
sekali sekala ja p changloon tuh, itupun otw ke kangaq

doc:
betul le....ha, molek cadangan doc tuh, saya ada d penang tgk show ni hari sabtu malam

jerry:
harusssssssslahhhhhh

Pegawai Khalwat said...

Holah holah.
Nanti aku bawak show kat Redang.

artisticklytouch said...

en_me:
ha, mari lah tengok!! kat mana sebenarnya en_me ittew? kalau kat KL buleh selalu2 join aku tgk teater ittew

PK:
ish, aku tak paham betoi mileage and marketing strategy hang...

WanHidayat said...

Salam...

Kali nak komen panjang2 biar bosan(g) baca....

Mcm mana dgn kami2 yg bermastautin di Sarawak... kat Miri nih ada The Pavillion kat Park Everly...test market!!!

Paling terkejut lah...
Sungguh tak ku sangka yang En. Art akan beblog tentang TOMOK....sungguh luar biasa...berubah mengikut perubahan TOMOK...sungguh POSITIF, sy bangga dengan TOMOK juga dan sy lebih BANGGA dengan anda En.Art.....harap-harap ramai yang semakin tidak buta seni....hehehehehe.

Sy dah saksikan kesemua clip video berkualiti tinggi itu dan bukan sperti TOMOK di New Boyz...

*Bayangkan kalau aku yang masuk OIM, konpem kena kutuk kaw2 sebab tak pandai nyany...patutlah aku tak jadi penyanyi...hehehehe

artisticklytouch said...

dayat:
eleh, pendek je...kata panjang...

aku pun tak sangka that will come one day, aku blog pasal tomok, upload the vid and paling best, mempertahankan dia bila dia kena kutuk oleh shahe hahaha boleh putus sahabat oooooo.... but then again, i just appreciate people who change themselves in order to move forward..make it artists ke, kengkawan ke, blogger ke...as long as untuk maju..why not we give our 2 cent kan..

Miri?? show kat Miri? KL pun depa baru sekali mai, hang nak suh p Miri??

Diaorang ni bukan profesional teater group...they are amateur. teater ni is just past time and part time..training memalam lepas balik keje and show just on weekends dan 3 4 kali je setahun. Kalau nak p sampai ke Miri tuh, nak kena cuti pepanjang...payah sikitlah nak dapat...diaorang teringin nak p tu...rezekinya belum sampai...

ini baru contoh komen yang panjang ye...

artisticklytouch said...

dayat:
jom kita buat group tak leh nyanyi nak tak?

*see komen panjang ada sambungan...

shandye. said...

sayang... nape time aku exam ni? baru je nk goda2 uols suh bawah weols... menci!