Tuesday, April 14, 2009

Here Some KeTOMOKan MELANDA

Dengan tegasnya aku menyatakan yang aku tidak pernah setuju dengan keputusan anak ikan ini untuk melibatkan diri dalam dunia seni. Suara out. Lagu merepek. Artis majalah sangat.

Memang bahan kutukanlah anak ikan sorang nih.

Tapi lately aku mendengar perkhabaran lain pula. Dia sudah menyertai pertandingan realiti OIAM 3 dan telah mula menunjukkan bakat sebenarnya.

Bermula dengan konsep lagu dayu-dayu tangkap leleh terliuk lentok, akhirnya hingga kini bertemu dengan sentuhan rock yang keras lagi menyengat.

Hilang langsung imej New Boyz yang macam ci**** ittew. here some tomok. A new Tomok.


Coba, Faizal Tahir - oklah....biasa je!!


Rahsia Pohon Cemara, Exist - apakehalnya ko pilih lagu niiiiii.....


Crazy in Love, Beyonce uolllsss!!!! - Errrrr....permulaan letupan???


la la la la kerjalah, Meet Uncle Hussein - one word...best!!


Gantung, entah lagu sapa tatau - impressive....


Ingin Bersamamu, Syafinaz - brani mati tak mati, kena puji lagi...meleleh...


Umbrella, Rihanna - Meletop pom pom pom........nanges!!


Aku Cinta Padamu, Sheila Majid...terpaku....

Seriously I would say...this guy dah jumpa the kind of genre yang dia sepatutnya buat. Forget those mendayu-dayu New Boyz thang ittew. This is new Tomok juolls.

So, would never imagine that one day I'll be posting an entry on Tomok but yes, today is the day. I believe he finally found his touch and am proud of him. OMG, did I just said I'm proud of him??? I did!!!

Here's more....sms in Tomok ke 33399 uollssssss....haha seriously..

*shy well, it just to bad ur Rizoo kena kick out...oppppssss...

keTOMOKan melanda

18 comments:

Rush Murad said...

tetiba aku rasa seperti kau ada skandal dgn Tomok plak... kenapa ekkk???? :)

artisticklytouch said...

hahahahaha tetiba aku pun rasa macam tuh ... cemane? sapa nak jawab???

ko nih memang membawa....ark ark ark

ahmadfadli said...

Tomok memang jambu..so paham.. :-)

azrullokman said...

suka suka suka!!!!
kalo die jd juara pon xpe...suk suk suk aaaaaaaaaa!!!!!!!!

~ yoe

jerry maguire, jr. said...

i never like dis who-is-it Tomok neh. let alone waktu dia in group yg mcm terencat tu. heh. pls.

next.

:: NbC :: said...

Art,

betul ke u yg tulis entry ni..?
hehe

JKKN Penang said...

FIRASAT NUN JAUH,DATANG DEKAT BARU JUMPA, MELIHAT NUN JAUH,DATANG DEKAT DATANG LIHAT..

Sastri said...

i've never liked him sebelum ni... tapi tengok persembahan dia kat OIAm lately, sangat sukaa... cuma tak berkenan betul dengan pesen rambutnya itu... isk...

NONIE AZIZ said...

betui art...akak pun tak suka sangat ngan mamat meleleh ni dulu..tapi sejak dia kat OIAM ni...akak sampai cakap tau dik...naper ko dulu tak macamni...idak le akak segan-segan nak jadi peminat fanatik...maks suker ok...anak ikan ni!!

artisticklytouch said...

KC:
hang pun jambu apa...alaaaaaahhhh..jambu juice he he

yoe:
behave...

jerry:
yeah yeah...i know yg macam mana u'll like ahaks *lari atas treadmill

kak pinkie:
i pun macam percaya2 tak percaya gak ni....agaknya kerasukan kot ha ha

JKKN Penang:
ha...ok!!

sist sast:
haah...rambut tuh..

kak nonie:
aku pun takdelah nak jadi peminat even sekarang ni, aku cuma menghargai pembaharuan dan peningkatan yang dia buat..to me ia satu anjakan paradigma.

jerry maguire, jr. said...

Art - BEHAVE!! pls la. dis fella shldve been doin somethg better for his freakin life. jst look at the hair.. yeah - at least he got hair. tp - helloooo! apa trend tu bai?


NEXT!!

artisticklytouch said...

oh, come on...hair can be trimmed, can be keep...the point is not the hair...the point is, he is making changes and thats a brave move..he knows people dont like the previous him, so he change...maybe this is the better thing for him to do. I'm giving my support...like Paul Moss and Syafinaz...and few others too..

Efarojie said...

hate the hair. looks like a taupe! voice is ok!

not liking or hating him tho. hahhaa..versatile sgts~lol!

Bunga Rampai said...

oh dear, what an entry!Saya memang tak suka Tomok - seriously! Tapi perubahan yang dibawanya sangat mengagumkan saya - kebolehannya sangat menyerlah di OIAM.

Salam :)

artisticklytouch said...

effa:
vers kata kau!!! haha

cik bunga rampai:
yes, thats the whole point, he did well...and i'm appreciating it

jerry maguire, jr. said...

fine!

*gtew*

cLaiRe Bennet said...

he's actually my fav on the show...i didn't like him before but now...he kinda trying to prove something...dan sangat berusaha..so i like him for that.. ;)

artisticklytouch said...

jerry:
yeay, menang!!!

*wave Miss USA

claire:
me too, me too...