Wednesday, April 29, 2009

Ini entry makan

Berani aku tak baca dan tak buat entri makan sana sini??????

mati masuk neraka ooooo kalau tak cerita apa aku makan breakfast, lunch....dinner...

10 comments:

jerry maguire, jr. said...

babi larr!!



*erkk - silap komen.. huhu

artisticklytouch said...

jerry:
tulah komen membabi buta

Pegawai Khalwat said...

Hang marah sapa ni?

artisticklytouch said...

PK:
bukanlah marah, meluat...sesapa ja yang nak terasa

artsoul said...

amende nyerrr????

artisticklytouch said...

artsoul:
amende haper? ko tuh, time show tak nampak pun! owh, ko tak berlakon, tak datang ar??

Anak Antu Seni said...

boleh send gambar yg encik tangkap masa show manusia raja kat saya x ?
saya ter lepas nk tgk show tu.

macamtau@gmail.com

Bunga Rampai said...

Relak aaa ...
Simpan keberanian tu untuk OIAM 1 Mei nih ... you go all out for Tomok ya!Kalau dia menang baru cerita pasal makan-makan tu!

Salam Art :)

jerry maguire, jr. said...

Tomok? again? babi aarrr..

*erk - sorry. haha

artisticklytouch said...

anak antu:
tak banyak, berapa keping je, tu pun tak clear, nanti aku sent

cik bunga:
eeeee...TOMOK menang pun i tak nak citer pasal makan...baik citer pasal TOMOK 5 hari 5 malam

shahe:
muntah darahlah ko baca entry aku selama 5 hari 5 malam