Wednesday, August 06, 2008

PAKEJ PERCUTIAN MUHIBBAH

Promo sket nih...dah murah dah, jangan nak suruh aku belanja lagi...untuk mengelakkan inflasi, eloklah korang belanja diri sendiri ataupun korang punya 'coffee boy' ha ha

Marilah beramai-ramai bercuti di Berjaya Redang Spa Resort dengan pakej percutian menarik untuk anda ha ha

Pakej 3 hari 2 malam termasuk makan, feri dan snokling hanya RM320.00 sajork seorang!!!!

Nak murah lagi, beli pulau sendiri, buka chalet sendiri!!!!!

Ini staff price so kalau korang nak, U have to let me know and I do the booking for you...cakap omputeh lagi...tapi harus diingat, early bird catch the worm first ha ha

mari! mari! mari! Tawaran sah sehingga Oktober 2008 call 0179393429 for bookings

18 comments:

Sastri said...

sampai bila promosi nih? sampai bila-bila ka, edisi terhad?

artisticklytouch said...

sist sast:
sampai Oktober 2008

Mak Su said...

wow! best tu.... tapi.....idak ler dpt enjoy the package this time... huhuhu

Chen said...

i'll be in perhentian on 29th august to 1st sept. will be snorkelling in redang, but not staying there. free company trip. yippee!

Nurbaya Hassan said...

wah...

tawaran hebat...

anak weols pulak mcmana?

Nurbaya Hassan said...

alaaa....

mkn sendiri ka????
pakej buffet tak da ka?

artisticklytouch said...

maksu:
maksu memang dah tak sayang kita

chen:
patutlah ribut je 2 3 hari ni he he

nurbaya:
alah weols wat2 tak nampak jers....makan included lah

debikdebuk said...

KENA DISKAS DULU NIH DGN ORG UMAH//..

artsoul said...

nak iiiikuttttttttttt....!!!!

artisticklytouch said...

debikdebuk:
diskas...kalau dia tak nak..heret haha

artsoul:
oi...orang bukan ajak ikut la...kalau kau nak, tipon aku je, pastu datang sendiri atau dengan family tau...

E.f.f.a.r.o.j.i.e (K.A) said...

hurmm..tasty gak offer inih...kalu i nak i gtau u okeh~:P

artisticklytouch said...

castmar:
hmmmm...seperti pernah kudengar janji seperti ini di suatu masa

artsoul said...

bkn engko nak sponsor semua group teater rumah p.ramlee ka?...kan,kan,kan....

artisticklytouch said...

artsoul:
rumah p.ramlee tuh haper? P.Ramlee n Saloma ja aku belanja makan tosai

artsoul said...

blah laa...

Pegawai Khalwat said...

Kaya, kaya, kaya!

Aku maksudkan hang. Bukan aku!

artisticklytouch said...

artsoul:
nak blah pi mana?

PK:
aku kan lelaki bujang yang kaya

nhafirdaus said...

nak pi sangat2 tapi takkan sampai oktober jer kot....kalau 24 okt ni mcm mana ada tempat lagi tak?