Saturday, August 23, 2008

ha ha coverina sangat

yes yes inilah cara-cara cover yang paling meletop boom boom boom


cuba perati muka misha masa dia tarik part 'kau sungguh kejam' nampak sangat dalam hati tengah kata...alamak sangkut pulak!! Tapi memang tabik spring ar...cover dengan duduk tuh!!

satu lagi cara yang memang Anugerah Academy Award katanya


janganlah ketawa??? aku tengok kau sendiri nak ketawa....wakakaka yang ni pun tabik spring...baru tersembam gedebuak atas stage..dah buleh tarik lagu tinggi-tinggi..catwalk konfiden macam takde apa yang berlaku.

Both happen on the same nite! same performance! one after another ha ha that's what friends are for kan...

Yang dua ini pula coverina yang tak jadi sebab tak reti...kurang pengalaman kot


aiyoooo...what happen apa terjadi?


Azuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaa!!!! Panjang giler....Jamal pun tak mampu nak buat he he nak celen Mus May kot

Both of this also, on the same night, same performance, one after another...

Nak duk atas stage tuh, kena pandai cover dik...jangan tunggu PC baru nak cover..contohilah akak dua orang yang sangat diva ittew!!

16 comments:

Sastri said...

LOL... hadehh... :p sib baik ada asap, kaver la sikit dia bangun dari jatuh tu... keskeskes...

Nurbaya Hassan said...

tengok tak siaran langsung FFM21 d Astro Ria hari tuh?
masa stacy nyanyi lagu wajah rahsia hati. dia salah masuk 4 intro lagu tuh....
ALAMAK, TERLEBIH SUDAHHHHH!!!!!

WanHidayat said...

Wakakakaka....hahahaha....kehkehkehkeh.....salam,
tak sangka dapat tengok balik clip nih...waktu tuh mmg tengok live kat TV....mmg lawak lah...tapi dua2 maintain jerk....antara artis contoh nih....apa yang akan kita buat klu kita yang mengalaminya....konpem lari ke backstage!!!!

HAppy Sunday...sunday kerja kan kat sana....

artisticklytouch said...

sis sast:
ala-ala phoenix bangkit dari abu katanya

nurbaya:
sat nak cari kat youtube mesti ada!

dayat:
Happy sunday! hari ni tak keje tapi datang gak opis wat keje...

Nurbaya Hassan said...

art,
uols memang pekerja contoh!!!
tabik sama lu laaaaaaa....

Count Byron said...

Like your pulau Redang shot.

artisticklytouch said...

nurbaya:
hello...everybody is doing the same, tak caya try posting on saturdays and sundays mesti tak ramai yang masuk your blog but on monday morning itself....berjuta-juta lemon ha ha

count:
Sony Ericsson k810i 3.2 megapixel jer he he

NONIE AZIZ said...

aRT..NI MEK NAK HANGIN NI...MEK TAK BLEH TENGOK GAMBO!!!

artisticklytouch said...

nonienonieno:
eh, kejilah, salah meks ke? uols punya PC tuh cap ayam kot! alah buka kat youtube je kalau susah sangat, uols search:

misha tersangkut baju & jac jatuh if meks tak salah ar

ko kalau bab nak gelakkan orang kau gaygehkan

Chen said...

helllo art!!!

jerry maguire, jr. said...

at least - some professional. aku tak bley imagine kalo artis2 yg terlbey gedik n cheap - how lwd they react to dat!!

btw - ur in Redang?

kamar hati said...

tabik spring la pada misha ngan jac sbb pandai cover... :)

kiah kay said...

salam art!
aisey gila bahagia aku tgk ko skang..lepas gak rindu dendam aku kat ko ngeh ngeh...nengok ko kat pulau sihat betol!

next year aku berhajat nk ke pulau, so kontek ko la ek...:)

ok art dearest, take care!muahhhsssssss!!!

---kiah budak baik---

artisticklytouch said...

chen:
hullo....ala chen, u datang sini i takde..

jerry:
sure they gediks more kan..btw yes, me in redang a.k.a Pulau Fantasi Island

bilik:
berapa kali lantun spring tuh he he

che K:
wah..bahaya statement ko tuh rindu dendam katanya...camne buleh tersesat kat sini neh? ha ha rindu jua kat ko tapi takut dengan laki ko, aku dengar dia makan orang 4 dinner wakakakaka

next year ke nak datang? hallo2 je...aku ada pakej percutian istimewa, sangat murs2..cuba ko tengok kat entry 'pakej percutian muhibbah' dalam blog aku neh

kiah kay said...

ala nyah, laki mak tuh bukan setakat makan org, makan segala bende depan mata....tapi ati baik punya (kalu tak masakan aku berkenan..chewahh!!)

eh ko tau kan dayah dh kawin mamat kelantan itu ari?

haah ada baca, will sure to contact u ok..mana leh lepas peluang diskaun2 ni ok!

cheerriiioooo!!!!!!!!!!

artisticklytouch said...

cik k:
haiyooo...confem aku kena 'makan' bila lalu depan dia