Saturday, June 24, 2006

Jammed Tart Nenas dan Putu Mayong

Jammed! Jammed! Jammed! Jammed!
Jammed! C.Y.CHOY Jammed! Jammed!
Jammed! Jammed! Jammed! Jammed!
Jammed! Jammed! MACALISTER ROAD
Jammed! Jammed! Jammed! Jammed!
Jammed! Jammed! Jammed! Jammed!
Jammed! JALAN DATO’ KERAMAT
Jammed! Jammed! Jammed! Jammed!
Ada putu mayong! Singgah kejap!!!
Jammed! Jammed! Jammed! Jammed!
Jammed! Jammed! Jammed! Jammed!
Highway baru dah bukak………………

12 comments:

blackpurple said...

Kat sini kalau tak jammed, bukan KL... he he he...

Pegawai Khalwat said...

Putu mayung Dato' Keramat?

Halal ka?

artisticklytouch said...

blackpurple:
tapi aku suka jammed KL lagi

pegawai:
halal kot...putu mayong ada halal haram ka?

sinaganaga said...

ha ha

ann nurbaya hassan said...

jammed tart nenas ngan putu mayong tu ader jual kat maner? saper lak yg jualnya????
ermmmmm....sedap ke tak?

boleh tolong aku tak? tolong mkn kan rojak buah cina yang kat pdg kota tu....ala...yg slalu beli tu....
hehehehe...

ann nurbaya hassan said...

oh ye sayang....
aku lupa nak tanye ko pasal dancing class bebudak tu. aku ok je....
brape bulan sessionnya? and evrything, i just leave it on you je. aku x kisah yang.......
salam buat semua tau!!!!!
take care....

artisticklytouch said...

ann nurbaya:
putu mayong tuh keling jual tapi aku dah gersang sangat, belasah aje!

dance class tak ada confirmation lagi dari kilang tuh...nanti2lah tapi ada projek dance untuk Puteri UMNO Penang, kalo ko ada bleh join aku, dora n Kak Ina choreograph

ann nurbaya hassan said...

wah....sejak bia dora ahli puteri umno? dia wakil bahagian mana pula?
ok bout that....nnti kalo ape2 ko sms or mail je kat aku k.....
take care....
p/s:- x da entry baru ke?

Sayuti said...

saya, otak saja yang jammed sejak akhir2 ni.

Pegawai Khalwat said...

Ann, hang jangan pakai seksi kalo ajaaq menari, kot terkejut beruk Puteri-puteri tu.

Tak pakai apa-apa tak apa.

cuaca said...

standard lah jammed nih expecially kat MRR otw nk ke umah aku...

lime fizz pentalite said...

waaa abe MD da jumpo kawan kita ker?? aisehhh...apsal abe MD kedekut sgt..tarak kasik anonymous..hek eleehh kata dia manyak sombong apsal arr...