Thursday, July 06, 2006

JALAN AJAL

I was filling up my practical trainee's report. His training ended last Friday, much to my disgust because I’m back alone in the office (though being a quiet person, having him in the office doesn’t much memeriahkan keadaan).

The report was more like a questionnaire. Tick here, circle there and few subjective questions (part ni yang tak suka sebab nak kena susun ayat – sangat terasa nak tulis, OK je, boleh!?) but thinking that it might affect the trainee’s marks, aku tulis yang baik-baik jelah, afterall this guy was a big helper to the office in the past two months (big helper to the office ke to me?)

So, answer…answer…answer…hmm..ponder kejap at some questions and I came to this question (being me, malas nak baca the English version, I read the Bahasa one) where I have to give answer in the range of 1 – 5:

“KEUPAYAAN MEMENUHI JALAN AJAL”

Hoh! Apa ni? Dua tiga kali aku baca…dan aku confuse tiga empat kali. Ajal? Is somebody supposed to die during practical training? Well, if yes, they never mention anything about it when application arrived.

So I look for the English version:

“ABILITY ON MEETING DEADLINE”

Laaa….deadline tu jalan ajal ke dalam Bahasa Melayu but is it me or the questionnaire itself has a problem with vocabulary.

If it’s me, then, I would say:

“Patutlah semua orang takut dengan deadline”

If it’s the questionnaire, I would say:

“For a questionnaire prepared by those people in Menara Gading, hmmm…”

So, when is your next JALAN AJAL??? DRIVE SAFE OK!!!

20 comments:

ann nurbaya hassan said...

hehehehehe....
aku pun baru terpikir yg deadline dlm bahasa maksudnya jalan ajal!!!!
mmg patut la suma org takut ngan deadline......
hehehehe.....
so....u r back alone dan hanya di temani zong zheng aje la tuhhhhh....
take care.....

Confessions Of A Female Cryptic Mind said...

Assalamualaikom

ahahahaha... aduh.. when i first read your writing. Im like "eh? ajal?" and pondered if youre working as an ostat or somewhat.. hehehe

Hilarious

artisticklytouch said...

ann:
Haa, tinggal aku dengan Zhong Zheng je

virgin honey666:
wlam...hehehe once pernah berangan to be an ostat but that was thousand years ago wakakaka anyway, that's what gonna happen if you do direct translation. let's us direct translate your nick virginhoney666= MADU DARA666 WALAWEH!!!

blackpurple said...

Jalan ajal? Huh...first time terekod dalam minda istilah ini...

Pegawai Khalwat said...

Bukan patutnya deadline tu 'tarikh ajal' ka?

Mai mana pulak jalan ajal.

MAMARISYIA said...

haahkan...tak pernah terpikir maksud dia ni...

artisticklytouch said...

black:
yaa...rekodkan!

PK:
sepatutnya garisan mati.

MR:
same2 here

Sayuti said...

jalan ajal? hahaha.

adeh. semput.

artisticklytouch said...

sayut:
aku sesak nafas

D' said...

hallo nice word.

btw, thanks for support A.P.A

artisticklytouch said...

d':
kau dari A.P.A?? dah show ke belum?

senah said...

art.

kau really make my day la.
hehhehehe

senah

lime fizz pentalite said...

wah..wah...wah..wah..

artisticklytouch said...

senah:
my pleasure

lime fizz pentalite:
ewah! ewah! eh!

ann nurbaya hassan said...

nyah....
ko x da entry baru ke????
rindu ngan ko!!!!
hehehehe.........

Confessions Of A Female Cryptic Mind said...

Assalamualaikom

Madu Dara 666 tuh perghhh cam very de poisonous.

Art, pekhabar mamat yang zip suar tuh. hahahahahah.

artisticklytouch said...

virginhoney:
mamat tuh still in ICU, apparently the thing tersepit dengan zip wakakakka

Rontol said...

er....jalan jalan cari makan???

blackpurple said...

Jangan blog kau ni pun sampai ajal dah la ekk..ha ha...

Confessions Of A Female Cryptic Mind said...

Hapdet mana nyah!!! Hapdet! Hapdet!

*sorok gemuruh ala2 timer anugerah gitew*