Tuesday, July 14, 2009

facebook

saper ada akaun facebook, add aku art_touch@yahoo.com

tapi...

sila kenalkan diri yer...maksud aku, bagitau ar ko neh blogger..and apa blog ko..buleh aku pergi melawat bila aku malas buat kerja kat opis

thanks..

16 comments:

en_me said...

me ada 'wajah buku' tp kekadang je update.. volleee ghitewww

nizamsani said...

ada.
tapi buat main gem peperangan mafia.

Anak Antu Seni said...

ada tapi x aktif

Diana Sulaiman said...

dah add pon...:P

Da' daffodil D said...

kamu la add saye. heheh... dayanaamira_rosli@yahoo.com.. add jgn x add...

artisticklytouch said...

en_me:
ko nak aku add ko tak?

nizam:
jom fight!

anak antu:
aktifkanlah...hang kan penjawat awam

diana:
motip

dafodil:
lagu tu ka...nanti sat na

aloy_paradoks said...

mimpi ni majlis puisi dan akustik....

artisticklytouch said...

okeh..ada kelapangan aku datang

NONIE AZIZ said...

dasarrrr

artisticklytouch said...

kak nonie:
apo?

aloy_paradoks said...

yup.. jemput datang jika kelapangan.

shandye. said...

ada tapi encik art slalu je buat donno.

tersentap.

hehe...

Pegawai Khalwat said...

Aku tak bole nak muat naik gambaq kat bukumuka. nak buat lagu mana?

artisticklytouch said...

shy:
alah, cian ccian dia tew

PK:
p kat page hang - photos - create new album - isi details - set security - next - click try the simple uploader

takleh gak, tanya Jinggo...dia ada gambar uploaded

cLaiRe Bennet said...

tak nak add sy? :D

artisticklytouch said...

oh! oh! nanti saya add