Wednesday, June 03, 2009

Cerita Hantu

Lamakan takde entry...tak komen kat blog orang lain pulak tuh, kekwat sungguh!!

Banyak nak citer ni, dah buat list pun tapi bila baca balik list tu, tak paham sendiri haha so, nak citer hantu jelah!!

Ini kisah benar yer, hantar dekat slot Kliwon dengan Puaka kena reject sebab terlalu benar. Takut tak?? Tak takut??

Tak takut tak naklah citer...

18 comments:

WanHidayat said...

Lorrrr....ingatkan betul2 ada crita hantu tadik.

*Mana tahu kalau hantar jalan crita kat Kliwon, dapat rating tertinggi...publisiti tuh bang!!!

Pegawai Khalwat said...

Ceh... tu akai nak lari dari tak buat entri la tu.

jangan buat entri apa yang hang makan tiap hari sudeh.

Eh.. hantu LKA, Hamzah dan Azmeer ada di KL, menemani Wan Raja.

abu musarrif bin abu bakar said...

mana antu2?wuwu

jerry maguire, jr. said...

ko neh melepas batuk di tangga sajork.. soalannya skang - tangga rumah saper?

jwb.

jinggo said...

aku rasa hang la hantu tu kan....???

hahahaha.....

kacang hantu ada di sana....
hang tak cal depa ka.........

kawan hantu hang yang rapat.... azmir.... LKA.... hahahahahhaha.............

:: NbC :: said...

Art,

ke Art sendiri yg takut nak taip..?
:-P

ahmadfadli said...

Iklan saja lebey !
Orang dah stim dah !
-ahmadfadli.wordpress.com-

aloy_paradoks said...

pilihan yg tepat

artisticklytouch said...

dayat:
dan aku akan dikenali sebagai penulis cerita hantu yang kendo macam tamar jalis tapi tamar jalis tak kendo...hehe

PK:
haha hang memang memahami pemikiran aku

abu:
antu2 di lubuk antu

jerry:
di rumahtangga orang?

jinggo:
sebab tulah aku takut nak siapkan entry ni hahaha

kak pinky:
agak jugaklah

KC:
aku membuat ko stim??? oh,adakah itu an achievement? *pengsan!!

aloy:
maafkan aku jika aku kurang ajar..

aloy_paradoks said...

kurang ajar?

Nunn said...

ye la bro sekarang kan musim cerita hantu....hantu pun naik hairan kenapa manusia berlumba lumba buat cerita hantu...he he he

shandye. said...

headline entry ini kalau dibaca dari google reader mmg tempting. rupa2nya takde content pun.

motherfishcaker!

haha... ^^,

p/s:- aku masih di penang. ble nk jalan2 lg? rindu.

blackpurple @ jowopinter said...

Takutnya...takutnya.... baca tajuk pun dah takut ni.. Hahaha!

m i n e r a l . . . said...

takutnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr....
yg menulis nih hantu kot, jejejej...

*teringat kisah hantu dlm lift KLCC jejejeje.

Mak Su said...

cepatler cerita, tak sabo nak baca ni

artisticklytouch said...

aloy:
aku pun dah tak ingat kenapa aku tulis macam tuh..abaikan jelah

nunn:
kannn...hantu dia makin hari makin kelakar..yang macam bandi amuk ada, yang riben merah terjurai ada hehe

shy:
hehe iols berjaya!! berjaya!! aku baru balik penang minggu lepas lalalalalala

BP:
takutkan...aku lagi takut nak cerita...eeeeee...takutnya!!

mineral:
hantu in some way or another haha tapi bukan hantu lif KLCC

maksu:
sabo maksu...p buat susu baby W dulu

shandye. said...

balik penang tak calling2.

hampeh.

artsoul said...

oi,amende ni...