Wednesday, May 13, 2009

Fuck Me!!

Harituh aku tengok wayang..ya, wayang yang sama di mana sekumpulan anak dara sunti mengeletis di dalam panggung lalu tidak memahami etika menonton dikhalayak ramai ittew.

Dan kawan sebelah aku ni (yang membelanja aku pop corn) bengang dengan sikap mereka ittew. Nak buat macam mana, mak bapak diaorang tak ajar, kalau ajar pun, diaorang jenis tak makan saman.

Jadi, ini cerita dia yang berkenaan dengan tajuk di atas.

Kami tengok cerita yang sepatutnya cerita hantu seram. Jadi adalah elemen-elemen terkejut opocot opocot ittew....

Lalu bila tiba masanya kawan aku ini pun terkejutlah..

"Fuck Me!!" latahnya...

ya, itulah yang diulang-ulang setiap kali dia terkejut..

wakakakakakakakakka

aku nak je jawab...

"takmo! takmo!"

Tapi sebab dia belanja aku pop corn aku diamkan aje dan aku rasa orang tak perasan dia dalam panggung tuh sebab pigment kulitnya berwarna dark..

35 comments:

Mr.RHishaM said...

hUK!hUk! ahakssss... harkkkk tuiiii....

member ko tu jantan ke betina:}

Mak Su said...

latah versi millenium giteww

Pegawai Khalwat said...

Awat aku rasa penonton wayang kat sini lagi educated dari kat sana?

jerry maguire, jr. said...

hahaha.. i like!

Rush Murad said...

kenapa tak tengking gadis2 gedik tuuu??? *sambil cekak pinggang..

*suka yg comel2 dan berkulit gelap yaaaaaa??? aku ada yg 'used item' punya, mauuuuu??

NONIE AZIZ said...

ayaaaiiiyokkk..mencaruttt

artisticklytouch said...

komeng:
jantan!!! menakutkan!!!

artisticklytouch said...

maksu:
bahaya latah ni, boleh mengundang jenayah rogol rela haha

PK:
btol btol btol

jerry:
kawan juolz jugak haha sila jangan sebut nama di sini yer...

rush:
used item tak maulah...but then again, siapa yang belum ter'used' lagi zaman ini..

kak nonie:
dia! dia! saya tak, saya diam je

jerry maguire, jr. said...

kwn ioulz? heh.

tegezoot said...

Nasib baik dia tak latah versi melayu, bunyi camna la pulak tuh?

Jasmdea said...

Kaaannnn! Aku rasa la, tula first time aku dgr latah yg sebegitu. Paling biasa pun dgr.. FUCK YOU.. ni FUCK ME!!! OMG!!!! Lawak nye!

artisticklytouch said...

jerry:
kawan kita bersama...kawan chatting tuh, alah buat tak kenal plaks haha

tegezut:
jimak aku?? wakakakaka

jas:
kawan kita bersama Jas...kat Tganu dia latah macam tuh gak ke?

rena said...

aduih..
x tau nak gelak pada gadis2 comel tu ataupun pada kawan kamu...


atau pada kamu sendiri *wink

artsoul said...

iyeee???

shandye. said...

eeww.. macam inappropriate sangat2. haha.

artisticklytouch said...

rena:
hang gelak sajalah, aku dah tak larat nak gelak

artsoul:
iye ke




re

shy:
kan...kalau tetiba ada orang sahut MOJ!!! cemaneh?

shandye. said...

aku rasa ko kena wat pendedahan super exclusive la ttg sape la pemilik carutan tersebut. baru kasi panas. haha...

amer zaman said...

hahaha...

entah2 dia mmg maksudkan apa yg dier ckp...

bertambah seramla citer tu..

artisticklytouch said...

shy:
eeewwww....NOT!! cukuplah sebegini wakakaka

amer:
aku rasa statement dia adalah lebih seram dari cerita itu yer...

Bluesinner said...

Funney. Very Funny. I guess he didn't want to be rude by saying "Fuck you", so he substitute it with "Fuck me". Hehehehe. Funny. Very funny.

zafi said...

hilarious broad comedy!

artisticklytouch said...

blue:
more like horrifyingly funny haha

zafi:
couldnt agree more

shandye. said...

mengapa tidak?

en_me said...

seramnyerrrr.. ehehe

@xiM said...

jantan ker..haha

mesti lah ko jawab tanak kan..grinsss..

artisticklytouch said...

shy:
kerana kalau aku dedahkan pun bukan orang kenal...hehe and nanti aku kena carut haha takut

en_me:
tau takpe...aku yang duduk sebelah dia, tak seram?

axim:
kalau pompuan pun aku jawab tak nak gak. Entah gila haper minta orang fuck dia haha

aloy_paradoks said...

giler jujur kawan lu mintak di fuck..

blackpurple @ jowopinter said...

Maknanya berkesanlah pengajaran Mat & Sains dalam Bahasa Inggeris kan... Hahaha!

Sastri said...

keskeskes... kelakar tul... agaknya dia sedar tak apa yang dia cakap tu ek... tapi lagi best kalau hang jawab takmo betui2 kat dia... keskeskes...

artisticklytouch said...

aloy:
ikhlas lagi...

BP:
dialah pelajar cemerlang ittew haha

sis sast:
hahaha terpikir gak tapi tak tercakap takut nanti dia amek balik pop corn yang dia belanja tuh haha

pye:rudz said...

memang tak sekolah punya spesis

artisticklytouch said...

pye:
kau akan agak terkejut kalau kau tau dia bersekolah di mana..

Joel said...

ramai masyarakat malaysia masuk panggung hari ni tak terdidik dengan adat berada dalam panggung.maksudnya saling hormat menghormati...tapi yang melatah tu tindakan tanpa di rancang.tak boleh buat apa dah....heheheh

chen said...

apa fuck fuck ni ha?
hehe...

artisticklytouch said...

Joel:
lalu aku telah menasihatkan dia supaya merancang..

chen:
he he...takleh ke?