Saturday, May 02, 2009

Untuk anak-anak dara sunti

Untuk anak-anak dara sunti dan mereka yang baru habis exam lalu berniat menonton wayang...

Boleh tak tolong offkan handphone tuh bila menonton wayang???

Boleh tak jangan nak berebut seat and gaduh sape duk dengan sape dalam panggung tuh...kalau nak beromen, sila buat pilihan sebelum masuk panggung!!

Kalau takut dengan hantu, jangan tengok citer hantu!!! Simple rules!

Kalau nak lepak-lepak ber'girl talk'.....ada sebabnya food court, restaurant, park with benches disediakan...sila jangan overshadow cerita yang sedang ditayangkan di layar...

owh, anak teruna juga berperangai begini..tapi tajuk di atas adalah lebih catchy

7 comments:

shandye. said...

oh.
saya kalau menonton cerita hantu, haruslah memegang erat lengan sasa berurat abang yg menemani saya ittew. oops.

tetapi wajarlah dicarut dan dilahar mereka yg bising2 di dalam panggung ittew. sungguh tidak beretika. pernah sekali saya sengaja terbaling kotak popkon ke hadapan kerana geram dgn sebaris anak2 muda yg sah2lah patah riuk stok hadek2 vrangans ala2 'aku chantek so ramai nk fuck aku so lantak la aku gedik2 bagai pun ramai yg suka' dok buat snappy commentary masa tengah tengok movie.
wattafark???
kalau aku mahu rebiu filem, aku baca blog la sundels!!!!

jerry maguire, jr. said...

*gulp*

NONIE AZIZ said...

telan ayaq lioq lelaju...awat hang marah sangat dik...ka awek2 tu tak layan hang? kakakaka

relax la bro...takkan emo...muahahaaha

KaSiH said...

hoh mmg nk mintak carut je perangai mcm tu...aku lg tambah geram klu org tendang blkg kerusi aku...dh tau kaki tu pjg..apa tak kerat je tinggalkan separuh kat umah...

Pegawai Khalwat said...

Wah bukan main marah orang tu!

Aku kalau orang buat macam tu, lagi kuat aku komen belakang dia.

Aku belajar kat Jinggo. Yang silent telefon genggam dalam pawagam tapi bila jawab cakap kuat-kuat. Ha ha ha...

artisticklytouch said...

shy:
unfortunately abang berlengan sasa berurat segala jarang menemani juolz ke panggungkanssss....opppsss...mengubah fantasi menjadi realiti??

baling pop corn tuh aku terpikir gak tapi macam rugi ooooo nanti takde benda nak kunyah sebab cerita yang aku tengok tuh tak perlukan penelitian pun...lagipun pop corn orang belanja, mamposss kena carut kalau buang2 suka hati haha

jerry:
ko kenapa?

kak nonie:
ish, tak aku lapaq layanan depa kak oi, kalau dila lainlah, apa buat pun aku ok..hehe *wink

kasih:
adoila...betui sangat. Haritu masa tengok talentime, lagu tu la! budak kecik ni duk tendang-tendang kerusi sebelah sebelah aku. dah kerusi tu kan bersatu hati, tendang sebelah kiri, sebelah kanan terasa juga...nak je aku patahkan leher dia

PK:
tulah, orang kampung aku kata "if you can't fight them, join them!"

jinggo adalah spesis makhluk asing yang perlu dilahar selahar laharnya....macam member aku si waffy, dia boleh sentap orang main mesej dalam panggung tapi bila dapat call, jawab kuat2...waffy dan jinggo ni satu kapai kot..

Mr.RHishaM said...

sakit ati ahhhh...
gua punya la dah lama jaman berjaman tak nonton flem kat fanggong.