Monday, September 01, 2008

Hadiah Hari Ulangtahun ke-3

Hadiah ulang tahun ke-3 katanya...dah 3 tahun uols...

Ini award dari bilik termenung


Brilliant Weblog is a prize given to sites and blogs that are smart and brilliant both in their content and their design. The purpose of the prize is to promote as many blogs as possible in the blogsphere.Here are the rules to follow:
With this, I would like to Nominate 7 other blogs and they are:

hakak ponenosaurus
pegawai lokman uih uih
of kapal laut and heli pad
maksu
tepak sireh
monyet kaler merah jambu
rena

Another award...
Rules dia camnih:-“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees



thank you to hakak cendawan yang menganugerahkan I dengan award ini. Saya tidaklah sangat berbesar hati menerima award yang tak seberapa ini kerana saya pernah menerima award yang lebih mahal lagi daripada ini. Award ini akan saya dermakan kepada Tabung Darah Malaysia, pandai dialah nak buat apa. Oklah, saya busy. Maafkan saya kerana agak berlagak ucapan saya ini tetapi saya tidak mahu menipu diri sendiri.

Dengan ini saya menominasikan:
count byron
sis sast
mata kecek
drop in
of memoirs and musings

kesemua pemenang akan dinotifykan pada 31 Ogos 2008 bersempena dengan ulangtahun blog ini.

18 comments:

Pegawai Khalwat said...

Oi.... ni bukan sama dengan tag ka?

Sastri said...

selamat ulang tahun yang ketiga buat blog yang sering membuatku gelak tak hengat nih... keskeskes...

terima kasih atas anugerah itu... :D

selamat menunaikan ibadah puasa dan teraweh dengan jayanya... :D

jerry maguire, jr. said...

hahaha.. is dis for real? huhu

artisticklytouch said...

PK:
sama ja...cuma yang ni ada unsur2 kekaguman sket ha ha

sist sast:
hish...bulan-bulan puasa ni gelak tuh beringat tau ha ha

jerry:
real beb..real

Mata Kecek said...

Yey yey dapat award ...

Syok gak, org lain punya b'day, kita dapat award ...

Lihatlah donia ... (opps ... nnt ... nak buat ucapan berangan ni ambik masa sket no ... bukan senang nak berangan bulan posa ni ... )

Anyway, thank you .... Selamat berbuka puasa!

-:afIk:- said...

selamat berpuasa jugekkkk! puasa ke? kekeke.. awal la nooo abg berbuka kat sana... menciii..

WanHidayat said...

Ni bukan tag kan???...tak perlu lah buat kot...kot...tambahan pose mcm nih...kureng mood seyyyhhhh...

SelaMat berpuasa bro....mesti panas kat sana kan....hehehehe....takpe cabaran, kat sini tak kurang panasnya...sesekali ombak mengganazzz...sabar jalan keluar bagi semuanya...

Mak Su said...

waa.....terima kasih utk briliante award tu... huhuhu, terharu ler puloks.

blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah! Dah tiga tahun blog kau ek. Dahsyat!

Mak Su said...

alamak, art! lupa, nak ucap happy birthday yg ke-3 kat blog sentuhan seni ni.... :)

Rush Murad said...

Salam Ramadhan al-mubarak!!!!!

Terima kasih di atas award tersebut.... terharu ni, walaupun dah beberapa kali dapat award yg sama tapi dari 'panel' yang berbeza... lihat laaaaah duniyaaaa...

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

nie tagging ke mmg betul2 award?

huhu... tengs banget yeah?

ngee...

macam tak sangka plak blog yg ala2 bersawang dh lama alam flora tak datang wat housekeeping geetuh pun leh dapat award... lalalla..

artisticklytouch said...

kecek:
dunia sedang memerhati he he selamat berbuka...ngap!! nyum nyum

afik:
awal sangat tapi tahun ni takde buka puasa kul 6

dayat:
takpe its ok...amek je award neh....kat luar panas, kat dalam ni sejuk air cond he he

aku pun tengah bersabar neh he he menanti sebuah jawapan

maksu:
tima kasih maksu...birthday tuan punya blog jugak tau

bp:
memang sashyat...ntah hape2 aku dah merepek

rush:
dunia sedang memerhati ha ha amek je letak kat lemari

shy:
tau takpe!!! ini tagging plus award katanya...

wahdi said...

hepi belated bday uols utk blog inniew, brilliant design katanya, tang mana uols? *lariiiiiii

artisticklytouch said...

wahdi:
aku pun tak tahulah noks, orang bagi aku amek je, kalau diaorang mintak balik, aku bagi balik, tak luak pun ha ha gaygeh semua orang nak merasa amek academy award katannya

Count Byron said...

Wow.. nice tag-line. Tagging or no tagging, I am extremely happy to be considered for the award. And a belated happy b'day to your 3 yo blog. A blog that make a difference.
CB

kamar hati said...

happy anniversary ye....moga terus memeriahkan dunia blog ini....

ko art sampai ati letak nama aku bilik temenung eek...hampes tul....arghhhhhh....

artisticklytouch said...

CB:
'a blog that make a different'? really? blushing la plak he he thanks count byron

bilik:
he he thanks...tak nak ke bilik termenung? nak tukar bilik apa?