Monday, May 19, 2008

Chenta....Love is?

Urrggghhh!!!! Kena tagged lagi. Kali ini si mushroom pula yang tag aku tapi dengan penuh kesopanannya, dia diam je tak bagitahu. Jadinya semasa bloghopping baru aku terperasan yang aku kena tag. Adussss....patutlah masa baca blog dia aku berdebar je..

Sebab soalannya senang aku jawab yang ini dulu, nerd ketat, tag ko tunggu dulu ya, aku masih mencari ilham ha ha

1. What does true love mean to you?
cinta yang tidak berbelah bahagi. walau apa yang berlaku, itulah cinta kita.

2. How do you know you're really in love?
bila semuanya indah

3. How many times in your life have you fallen in love?
i've lost count ha ha

4. Have you ever fallen out of true love because you were mad at the moment?
Perhaps my ex should answer this

5. Do you feel love and physical attraction are the same thing?
nope

6. If your true love became ill or disfigured would you continue to love them the same way?
obviously

7. Should anyone else be able to tell you who to love or not love?
THIS IS A BIG NO NO

8. Do you believe people that ended up divorced were ever truly in love?
once upon a time perhaps. time change, people change

9. Would you give up something you want for someone you love?
if i dont give it up, then i dont love lor

so now the trick is to tag other people. I wanna tag:

nerd ketat
jinggo dari taman free school
castmar

bestkan ada tag neh, tak yah pikir nak wat entry apa.

25 comments:

akirasuri said...

ho ho ho..

Nasib baek ai tak kena tag:))

yattie said...

betul la tu kot no 2 tu..
kalo btepuk sbelah tgn pun dikira bcinta gak ke...?ehe

artisticklytouch said...

akirasuri:
oooo berlagak ye

yatie:
bercinta dengan bayangan katanya

cendawanintim said...

Berdebar2 baca n3 saya erk...adehhhh...

masa nak announce kena tag memasing, punya la payah masuk kat shoutbox korang, kena confirm balik ler,mcm2.. tu yang lambat buat announcement tuh, seb baik awak baca n3 saya....

anyway, tq erk, jawab tag...betul pe, at least,tak yah buat n3 lain, blog kita sentiasa dihapdet...kan...kan..

Mak Su said...

uish... byk kali ker jatuh chenta?

Rush Murad said...

cinta.... eeerrmm.... entah ekkk.... macam pernah rasa gituh...
sayang? simpati? kasihan? suka?.... kekadang very thin line ekk?

artisticklytouch said...

mushroom:
haah...dah ada hupdate pun

maksu:
banyak juga mak su, buleh masuk guiness book of record katanya

rush:
thin line tuh kita yang decide..

WanHidayat said...

Salam bro....CINTA, tak nak komen lebih...hehehe, hanya yg bercinta tahu indahnya cinta tapi jgn terlupa dalam cinta juga ada sakitnya...itu adalah hakikat kehidupan....heheheh

artisticklytouch said...

wandayat:
tak nak komen lebih konon he he yeee..hanya yang bercinta tahu rasanya

*aku hanya mahukan secebis kasih itu

Rush Murad said...

artis, secebis jekkkk??? sikit sangat..... atau memang dah dapat beberapa cebis??? *matilaaaa speku...

"adik abang yg hensem", jangan marah ekkk...

artisticklytouch said...

rush:
banyak cebis jugak ar...cantum2 jadi satu ha ha

"adik abang yang hensem" - indeed he is!! ha ha *matila perang dunia ketiga

Chen said...

you must be quite a romantic person!

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

uols... chapter baru dh terbit. de masa singgah2 la...

owh.. teng god meks tidak ditag uols... ahaks...

artisticklytouch said...

chen:
i am not quite, i am a romantic person ha ha *matila verangans

shy:
nanti weols baca k

Chen said...

ur special someone sure will be a very lucky person!

blackpurple @ jowopinter said...

Tag yang ada unsur jiwa-jiwa dan kejiwaan.

Hehehe!

artisticklytouch said...

chen:
that special someone should appreciate the luckiness ha ha

BP:
seswai tag ini untuk kau dan sast

Pegawai Khalwat said...

Ha ha....
Teringat zaman bangku buluh rambutan gading.

Kalau hang punya chenta Art, aku tamo amik tau.

Hang pun tau.

Tau.

Psss.... hang tag Jinggo? Ha ha ha.... aku nak tengok dia jawab apa....

Tok Rimau said...

Cinta itu buta. Noktah.

artisticklytouch said...

PK:
cintaku tak berdusta...
tak mengenal ingkar..
tak kenal nestapa..
ha ha

tok:
cinta itu OKU. tanda soal.

butaseni said...

awat hang tak cakap,chinta itu ibarat angin?

Sastri said...

salam... dah lama gak ikut baca blog Art ni... ske sebab entri-entri u menghiburkan... :D

artisticklytouch said...

butaseni:
angin apa? angin pus pus ka?

sast:
ah...sayakan penghibur...eh, takde orang jeleskah awak berkunjung ke sini? he he lariiiiikkkk

wat saspen je

Sepet said...

Dasat aih intepretasimu wahai Inche Art ... power tak ingat .. huhu ..

Ha, nampaknya cam dah lama tak dak entri baru tu ... ni, nak habag mai, hampa telah di tag oleh kami! Pi baca di http://apayangfishabaca.blogspot.com

Baca di sana, jawab di sini. Kami menanti!!

Chow.

artisticklytouch said...

sepet:
amboi...adalah benda nak wat entry cuma tak berkesempatan ja..takpa, nanti kami jawab