Friday, May 09, 2008

tag dan pintu segala rahsia

Mama, neh, meks nak wat dah tagging mama neh... jap nak pikir



inniew pic verangans...vukans pic verfikir katanya...walaupun


5 benda yang aku nak sebagai hadiah:

  1. Wang tunai RM40,000.00 - wat bayar hutang PTPTN dan hutang kredit kad, ada lebih ni, yang lebih akan digunakan untuk berjoli (kata hadiah!)

  2. Suzuki SWIFT kaler gold macam Mawi punya - Jazz dah ada....

  3. Pakej pelancongan dalam negara setiap bulan (all expenses paid)

  4. 30 hari cuti tanpa rekod

  5. Sebuah gym yang lengkap bersama seorang Personal Trainer

tuuuu....dia....!!!! MR sebelum uols cakap pape, weols cakap dulu, semua ini VERANGANS!!!!


tapi best gak verangans inniew. Oleh ittew aku mahu lagi 5 orang verangans seperti aku.

  1. Akirasuri
  2. Shahramblings
  3. sepet
  4. dayat chronicle
  5. shandye

tolong verangans yer.


21 comments:

cendawanintim said...

memang verangans betul gambo tuh...

tegezoot said...

Berangan takpa, jgn beragan dah!

artisticklytouch said...

mushrooms:
oh yeah!

tegezoot:
oh yeah!

Chen said...

resort u kerja tu mesti ada gym kecil punya. maybe takde personal trainer, but at least ada gym.

by the way, how shall I address you?

Sayuti said...

verangan <- ingatkan nama seseorang berbangsa india tadi...

E.f.f.a.r.o.j.i.e (K.A) said...

ayoooooooooooooo..personal trainer ngn gym katanya..hurmm...rabak la trainer tuh..terlebih "train"!!!

artisticklytouch said...

chen:
tak nak yan gkecik, nak yang besar buleh lari2 dalam tuh and tetap nak trainer! wah, terlebey suda!

can call me art

sayuti:
wak lu! ha ha bila aku buleh turun makan sata?

castmar:
trainer rabak ke aku yang rabak? ha ha

pjoe said...

gaya tongkat dagumu akan menghantui tidur ku malam ini

hak hak

artisticklytouch said...

pjoe:
ah..kau berdusta!

NONIE AZIZ said...

heeeemmmm...patutlah ko minta gym kekdahnya...otot ko lembik ye nokssss...wkakakakakaka..upssss...Artttttt...pinjam Jazz bleh?

Pasihah said...

i want a personal trainer too. he he

Mak Su said...

manager HR, maksu nak join ko verangans, boleh?

akirasuri said...

Ish.. meks masuk dalam golongan verangans uols ke?
Mensampah tau uols ni..
Nah sepak kaki uols sekali.. *dush*

*larikk!!

Chen said...

ok, mr art!

artisticklytouch said...

MR:
tulah..dah lembik2 sejak azali katanya *matila

veranganslah aku nak bagi ko pinjam!!

pasihah:
haiyooo...aku tak tahu mana satu blog ko

maksu:
buleh tp maksu guna tangan kiri pulak tongkat, barulah simetri katanya

akirasuri:
ADOI!!! SAKITLAH GILA!!

*kejar!!

chen:
;)

pjoe said...

bebi...
u kena tag ngan i
hahkahkahak

artisticklytouch said...

pjoe:
haiyo...MR punya tagged pun tak jawab lagi!!! bebi busilah sayang

jinggo said...

verangan tak kenai...
kalau veera masura tu tau la jugak....

artisticklytouch said...

jinggo:
e2 bukan nama orang la...

veera masura??? pemilik geliga!

wahdi said...

Cover album sgt! pose tongkat dagu tu :P

artisticklytouch said...

wahdi:
mesti ramai orang nak belikan album weols