Wednesday, January 07, 2009

Hawwwwwttttt Asshole!!!

I’m sorry, I do purposely deleted your number…my reason being, we have not communicated for a long time and I don’t see the point why I have to keep your number anymore.

Then you pop-up from nowhere and marah-marah and merajuk with me because I didn’t keep your number.

Who are you again?

Enough said.

8 comments:

Picha said...

Hadoih che art ...

hang tak takut ka ... hang pi alog stag, kepala hang dia putag nanti ...?

Ya la .. nak tiru hang gak la ... ni ntah nombot sapa meremut dalam henpon gue ni ... haih!

★☆inchek [s.h.a.n.d.y.e] ★☆ said...

omg... really?
haih...
biasalah typical
'hadek2 syndrome'...
btw... you still owe me a dinner!
ngee.

Mak Su said...

iya ler, kena ler keep in touch betul2, kan.... jangan buat macam biskut

Tepak Sireh said...

marah ekkk.... u tak jaga dia sungguh2 kottt... kalau dia tak call u, why not u pulak yg ccommunicate dgn dia?....

*matilaaa syak wasangka....

Mr.RHishaM said...

kau BUANG no dia!!!??
ni mesti kes dah BENCI gilai babaiNgGG nehhhh.
aper la salah klu simpan no dierrr tuuuiiihhhh...???
ader makan space sampai 1MB ker simpan no dierrrr tuiiihhhh!!!

huauahuahuHHAHAGGAGA...

artisticklytouch said...

Picha:
bila tukar nama Picha neh....konpius jap aku. Peeeeeeraaaahhhhh!!!! Aloq Staq kunun, brani turun P44 la!!

shy:
really???

maksu:
biskut rangup takpe, biskut lemau tak mau

rush:
kaedahnya delete sbb memang dah takde hasil ha ha

*pitam

Razyroll:
takdelah benci, just tak relevan dan takde hasil...so buat apa nak simpan lagi nombor tuh...ko pun dah lama tak sms aku, aku delete nombor ko karang!!!

Mr.RHishaM said...

Whoopppssss.... forget looorrrhhhh.
my canggih handset was stolen. so all of my kawan nombor tak der. include UR no lah.

give me again UR number

Nurbaya Hassan said...

oooooooppppppppppppsssssss........
i deleted your number coz u never an important person to me!!!!!!