Sunday, April 20, 2008

senyum ya sayang

Pada kala ini aku sedang tersenyum
walaupun workload semakin bertambah
dan kegersangan juga semakin menyerlah ha ha
gersang apa??

sekarang mahu cerita senyum..
senyum kerana naik pangkat lagi
Boss sedang menyiapkan surat..
increment tuh banyakkan ye boss ha ha

akan menjadi Che Art HR Exec!!!

27 comments:

Mata Kecek said...

wau wau ... naik pangkat! tahniah. Tengok, late bloomer pun naik pangkat ... aku keje cam nak mampos, haram x confirm lagi! Benci + jeles kat enche Art! Dah guane, buleh banje ambe kat restoren penyu tuh?

artisticklytouch said...

sepet:
mu maghi ar sini, aku jadi boh mu, chepak mu naik pangkak

wahdi said...

waaaaaaaaaaaaaaa
Thaniah uol!! leh lah belanja den yer? :P

artisticklytouch said...

wahdi:
alah, ekau tuh menyombong, den dah sampai subang dah, tunggu2 ekau, idak eh sampai pun

paperclip said...

assalammualaikum wbt
hello bro..
1st time nak komen kat blog executive human resource ni
nervous lah gak
hehehe
thanks for giving me a comment on my blog
appreciate it alot
gratefully to GOD that give us all the wealth..
dapat rezeki lebih kita ingatlah family ..kawan..kawan..dan saya..hehehhe

all the best in life 4 u bro
sape yg tersayang tu?

WanHidayat said...

Salam abe...guane mung nih....gaji making besor la dop...besh2...nanti buleh arr dok tdo sana FOC, hehehehe....Tahniah....!!!! bulang 6 kite temu smbil tengok Sukma...

artisticklytouch said...

clip:
waalaikumsalam..sayang itu kamu ha ha

dayat:
mung nok maghi sinnie bulang 6, mu kabor molek, kawam nok gi ostolia 13-22 jung! guane?

Pegawai Khalwat said...

Kaya.. kaya...

Lebih kaya dari Abdul Wahab...
Lebih kaya dari Abdul Wahub....

Itu utang jangan lupa aaaa.....

Chen said...

hello! good morning! thanx for adding me to your touch!

;)

Mak Su said...

encik HR exec, kita kawan ek.... :)

artisticklytouch said...

PK:
ana kasi 1 uncang uang emas!!!!
2 uncang uang emas!!!
3 uncang uang emas!!!!

chen:
enjoyed ur blog la beb

maksu:
kita memang kawan dunia akhirat tapi....kawan kan selalu lupa kawan ha ha lariiiiiiiikkkkkkkk

debikdebuk said...

Tahniah.. bila nak belanja?

artisticklytouch said...

debik:
sok malam ok?

jinggo said...

haha...
ini dah kira bagusssss....
hihi....

artisticklytouch said...

jinggo:
ya ya bagusss...

blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah, alhamdulillah.

Senang nak belanja makan kawan-kawan nanti...

NONIE AZIZ said...

Patutlah mek asik teringatkan ko jer nokssss...rupenya ko dapat naik pangkat ye noksss...ALhmadulillah...jgn lupa belanje mek nanti yeeeee...muahhahaha

artisticklytouch said...

ok thats it!!! aku tak mampu menyimpan rahsia ini dah...

semua dijemput untuk dibelanja oleh aku di Mandarin Oriental pada 17 Februari 2008. Tema Hitam Merah tradisional Glamour

kamar hati said...

salam...
salam perkenalan...jom singgah & tinggal jejak kat blog saya...warga baru blog...
tahniah naik pangkat...patut la senyum je...senyum satu sedekah...senyum, senyum selalu...

pjoe said...

wohhhhhhhhh
naik pangkat!

sila open table!

artisticklytouch said...

kamar:
salam salam

pjoe:
table sudah di open

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

huhu...
congrats for the promotion...
de masa singgah la blog eh...
de chapter baru... lalalal...

Sayuti said...

wah... dah naik pangkat tu. kalu turun kerteh belanja roti tempayan se.

Rush Murad said...

tahniah ekkkk!!!!!! nanti kalau aku sampai ke TGG, boleh lah belanja kopok lekor ke hapa... ek?

sinaganaga said...

Bila nak open table?

artisticklytouch said...

shy:
sat, kami mai

sayuti:
bereh boh!!

rush:
bereh boh!!

bro naga:
bereh boh!! uwooopp!! uwoopp!!

pencinta kenangan/ said...

hee. si pnghuni pulau fantasi.
ape cherite teganu kite?