Tuesday, March 11, 2008

What The...!!!!

potong betul...
sangat potong....
ada pulak pondan berangan nih
tolonglah keluarkan dia awal-awal
dah la guna nama jantan
takde mood aku nak tengok
sialan

25 comments:

Pegawai Khalwat said...

Sapa-sapa?
Ejam?

Kekwat ka?

artisticklytouch said...

PK:
'He...the name u cannot say in this blog' yang menyamar menjadi jantan. Nantilah akan aku sebarkan kepada kak cham, gayah tembam, nas terjah dan yang seangkatan dengannya mengenai kisah2 hitam 'he..the name u cannot say in this blog'.

jinggo said...

hahaha
hang pasai apa pulak....
hahaaha.......
sapa bagi hang marah...
bagitau kat aku....
aku nak tumpang gelak....
ihhihihiiii.......

artisticklytouch said...

'he the name you cannot say in this blog' adalah seorang pondan berangan yang tak mengenang budi. Sila rujuk PK atau butaseni untuk maklumat lanjut

rudy bluehikari said...

drama apa ya?

artisticklytouch said...

rudy:
drama AF6
nama jantannya ejam
nama pondannyer 'hanilawati pukila cibai'

oooppppsss tercarut plak, nasib baik blog sendiri

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

nie drama baru kat cenel sembilan kewr?

tak paham la...

huhu...

artisticklytouch said...

shy:
ini drama AF6 dik...cuba kau tengok..yg nama ejam...ha ittew la pondan lahanat namanya!!!

debikdebuk said...

aku dah lama membenci AF ni.. macam sial!!! tut.. tut... dan tuuuuttt... (ditapis oleh Finas)

butaseni said...

aik?!sudah tukar ka?
hahaha ini nampaknya dia bukan pondan berangan,dok p dah dok p dah hahahahaha
nanti kita tengok identiti barunya,pecah lobang ka tak hahahaha

artisticklytouch said...

debik:
ewwww...kau berkata-kata lucah!!!

butaseni:
haahkan...dia bukan lagi pondan berangan tapi pondan kertu berangan yang lahanat dan patut dijilat api neraka katanya

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

af6 ke?
adik dinch la tengok rancangan tak berpekdah ittew...
adik kalau depan tv tengok project runway je kat cenel 707.
takde maknanya tengok af segala...

(walaupun masa time2 mawi dulu tengok tak miss cuz sokong marsha... ngee...)

pjoe said...

awww!
nape marah2 ni baby?!
kakakaka

blackpurple @ jowopinter said...

Pondan mana pulak ni art?

m i n e r a l . . . said...

guna nama jantan... ko potong jer kejantanannya kekekeke

errr gi ganu leh la jadi tourist guide hamba hehhee... april nk gi kenyir... nk ikut? jejejej

artisticklytouch said...

shy:
project runway taste sapa pulak? hatta or the bulu ostrich gal?

nerd:
baby tak suka pondan tuh wakakaka *matila baby katanya

BP:
pondan berangan...nanti aku wat entry pasal dia

mineral:
aku nak tgk pun geli, nak suh aku potong? takpelah, nanti aku suh pemotong upahan yang buat. Jadi tourist guide tuh takde masalah...nanti aku lantik member aku ha ha aku asst. tourist guide bleh la

Mak Su said...

tak dapat masuk kot...

NONIE said...

aaaarrrrrttt...habaq mai kat mami sapa pondan tuuuuuu

butaseni said...

belum sempat masuk,dah terserlah kepondanan.hahhaa

artisticklytouch said...

maksu:
memang tak dapat pun mak su!

MR:
takpalah mami...semuanya dah setel...

butaseni:
kaaaannn....dan lagi tuh berangan nak cover!!!

WanHidayat said...

Ermmmm....bawa bersabar bang...istighfar.....

akirasuri said...

Erk!
Siapakah ini..
*blur*

hafiey said...

cik art,

biag pi la ke dia ...

Bak kata cikgu poziah nawee:
Saya heran la orang mesia ni .. asik nak mengata orang saja. give 'em chance people! ...

Bagi saja peluang kat depa Cik Art... biarkan mereka berfantasi untuk kita yang akan berhibernasi ...

Nunn said...

ape cite ekk....

artisticklytouch said...

hidayat:
astagfirullah..

suri:
dia...yang menjerit takut hantu

hafiey:
kalau mengata orang yang suka mengata? ada sejarahnya, aku bukan senang-senang nak membenci.

nunn:
dah setel