Thursday, August 09, 2007

2:40 petang

Adusss...bosannya, takde keje ni! Bos pergi mana entah..

Tinggal aku sorang-sorang je dekat HR Department ni, 2 orang cuti, 1 orang kena pinjam ke Purchasing..melangok la aku sorang-sorang.

Nerd ada tag tadi, pasal habenda ntah, jap nak tengok....

haa...21 things I want in a Lover..mak aih!!! apa ek??

  1. Dia menerima saya seadanya
  2. Dia menerima saya menerima dia seadanya
  3. Dia menerima saya seadanya
  4. Dia menerima saya menerima dia seadanya
  5. Dia menerima saya seadanya
  6. Dia menerima saya menerima dia seadanya
  7. Dia menerima saya seadanya
  8. Dia menerima saya menerima dia seadanya
  9. Dia menerima saya seadanya
  10. Dia menerima saya menerima dia seadanya
  11. Dia menerima saya seadanya
  12. Dia menerima saya menerima dia seadanya
  13. Dia menerima saya seadanya
  14. Dia menerima saya menerima dia seadanya
  15. Dia pandai dan rajin memasak
  16. Dia suka bermain-main dengan rambut saya
  17. Dia ingat Birthday saya tapi dia tak make so much fuss about it
  18. Dia menganggap kawan-kawan saya adalah kawan-kawan dia juga
  19. Dia menyayangi keluarga saya seperti mana saya menyayangi keluarganya
  20. Dia tidak terlalu dependent pada saya
  21. Dia sayang akan dirinya

Ya, itu sahaja yang saya perlukan daripada dia. Dia ada diluar sana ke? Marilah masuk he he

Dengan ini aku mahu mengetag:

wanhidayat
wahdi
akirasuri
jiwarasa
butaseni (sebab harituh hang tag aku muhahahahaha)

Da

19 comments:

Nezjoe said...

apa ni
main ngelat!
haha

artisticklytouch said...

nerd:
tu pun nasib baik aku tak tag hang balik ha ha

akirasuri said...

adeii.
kena 'tanda harga' pulak.
alah nyesallah pulak mai sini.
hahak.

:D

Mak Su said...

eh..senang ler semua syarat-syarat tu...

wahdi said...

Wahdi yg dimaksudkan den ko?
kalo den , nanti den wat mase2 melanggok gak hehe

*aku bkn drag queen* lol

artisticklytouch said...

Akirasuri:
terlajak perahu boleh diundur,
terlajak mai blog aku kena tanda harga! muahhahahaha

maksu:
apalagi hantar le rombongan meminang he he

wahdi:
ekau la! wahdi mano laie..buek la maso mano pun, janji buek

eh, ekau bukan dragqueen ko? ko ekau feeling2 miss universe he he

miss_tree said...

Salam... ohhh.. ini lah Che Artisticklytouch yang glemeresss tu ekk?
Hehehehehe...

Bila boleh sponsor trip ke Redang nih? :D

DiaHarris said...

hu'uh lar! mengelat besar!!! tipu!!

*saya kah si dia ittew.. :)

artisticklytouch said...

miss_tree:
bila-bila pun boleeeeeehhhh...srrruuupppp...

diahariss:
u rasa? he he srrrruuuuppp...

blackpurple said...

Aku nak salin & tampal jawapan kau boleh? Butaseni tag aku la 'bendalah' ni...

Pegawai Khalwat said...

Tu kira habih akai dah la tu.

Nunn said...

sempoi ar bro!
sepatutnya pon camtula ek...

kamarul said...

ahahaha... aku pon nk wat camnilah! senang!

artisticklytouch said...

BP:
ambiklah...

PK:
habih kerinn!

nunn:
gua memang shempoi...

kamarul:
buat jangan tak buat

akirasuri said...

oit bro!
nak tiru!
ha ha ha.

butaseni said...

tipu!

artisticklytouch said...

akirasuri:
hakcipta tidak dipelihara, tiru ler..

butaseni:
mana ada! jujurlah padaku...

umi ameer said...

sungguh berseni..
pandai ngelat jugak!

artisticklytouch said...

umi:
seni mengelat namanya