Tuesday, September 05, 2006

Pening-pening monodrama

This weekend ada festival monodrama di Pumpong Kedah.

Aku berlakon, mai la tengok.

Sekarang tengah memeras otak untuk mengarah diri sendiri

6 comments:

ann nurbaya hassan said...

art...
surry sbb aku x leh nak gi...
aku kena gi skudai la next week. seminggu lak tu.....
aku rasa ko tak yah susah2 nak ingat skrip...
kalo ko naked, itu pun kira monodrama gak kan?hehehehe

Pegawai Khalwat said...

Oi..oi....

Mengarah diri sendiri?

Hummm.... makan dalam tu.

blackpurple said...

Monodrama tu apa art....?

artisticklytouch said...

nurbaya:
Motif, kau mahu melihat aku naked? Kejilah!

PK:
Ha ha aku kan kekwat

Blackpurple:
Monodrama tu, sebuah drama/teater yang dilakonkan oleh seorang pelakon sahaja dari awal hingga akhir cerita. Pelakon membawakan berbagai-bagai watak.

MamaRisyia said...

ko pandai berlakon Art...kagummmm

artisticklytouch said...

mamarisya:
Mana mama tau? pernah tengok ke?