Saturday, September 02, 2006

On Sickness and Birthday Bash

Setahun lagi umur aku bertambah. Blog ini pun genap setahun juga.

Tahun ini celebrationnya tak seberapa setakat ini. Tadi aku pergi secret recipe makan Moist Chocolate Cake - yang better than all night long sex - di Gurney. Sorang-sorang. Tak payah nak kesiankan aku, memang aku nak pergi makan sorang-sorang pun, kalau bawak orang lain aku nak kena bayarkan taste dia ataupun paling kurang ajar, aku terpaksa tukar taste sebab orang itu tak mahu apa yang aku mahu.

Pasca demam ini membuatkan aku sedikit blur dan mereng. Mereng kerana pening kepala ini menggigit sesangatnya. Aduh. Dah banyak dah soluble aku telan, tak berkesan jugak. Amek ais baru tau.

Dengar-dengarnya esok ada celebration untuk aku di SOHO. Alah aku tahu, jawatankuasa penganjurnya mahu pergi clubbing so birthday aku menjadi salah satu sebab untuk ke sana. Aku tidak pasti sama ada aku mahukan a celebration, tak tau nak kata apa, tak tau nak buat apa. Layan je...

Lepas makan kek, aku pergi makan dengan orang yang aku sayang tapi tak pernah aku bagitahu dia aku sayang dia. Tak terucap. Lagipun aku rasa kami belum cukup kenal dan aku sudah cukup mudah menyatakan sayang sejak kebelakangan ini. Nyata ia hanya merugikan aku. Tapi aku pernah kata aku rindu pada dia. Aku SMS. Dia tak reply. Lantas, perlu ke aku kata aku sayang? Mungkin dia pun belum bersedia. Nanti-nantilah.

Ada dua hari lagi sebelum Cik Endut mula. Aku nak rehat serehat rehatnya dan bermimpi yang indah-indah.

9 comments:

Confessions Of A Female Cryptic Mind said...

Happy Birthday!

Eating a moist chocolate cake is better than all night long sex? Well, I can comment that moist chocolate cake with extra fattening cream and ice cream at the side is definitely heavenly. Re. the sex bit, I have no clue. Havent been there yet. *koff koff*

About the girl, take it easy.

Pegawai Khalwat said...

Geng kita ni;

Lepak kedai mamak dah.

Lepak kedai tomyam dah.

Lepak night club dah.

Ntah bila nak lepak masjid. Bukan kata masjid, surau pun tak.

artisticklytouch said...

virginhoney:
it does... really!
Girl? who said anything bout a girl?

PK:
tunggu bulan posa

ann nurbaya hassan said...

bulan pose nanti kita gi terawih reramai ek. kita merakyatkan masjid tu......

artisticklytouch said...

nurbaya:
masjid tasgreenhall ke?

Confessions Of A Female Cryptic Mind said...

Assalamualaikom

Art, abes tuh orang yang ko sayang tp xleh luahkan tuh jantan ker?

eseimen... hehehehe. You swing that way ker? hekhekhek

artisticklytouch said...

virginhoney:
ABUTHEN???

carinasuyin said...

Happy belated birthday, Art!!

May all your days be blessed and wonder fill all your journeys and adventures!

Salam mesra dari Singapura :)

artisticklytouch said...

carina:
mekasih la..