Sunday, January 03, 2010

Cuti di hujung tahun

Sekarang aku tengah cuti sebab tu tiba-tiba aku update blog ni ha ha

Aku cuti duk kat rumah je tak ke mana-mana. Malas dan takde duit sebenarnya. Seronok duduk rumah je. Bangun tido tengah hari ha ha

Aku pergi juga jalan-jalan shopping complex. Yelah takkan nak duduk berkulat dalam rumah je kan, nak gak menghirup udara segar sambil bersantai.

Tapi ramai gila umat di shopping complex yang aku pergi. Di OU, di Midvalley, di Curve, di KLCC....apa diaorang pun cuti jugak ke????

Tak puas hati betul!!!

13 comments:

Mak Su said...

hari ni dah setat kerja lum?

happy new year :)

artisticklytouch said...

maksu:
dah 3 hari start

ryann said...

salam tahun 2010. harap sentuhan saudara sentiasa berjiwa

artisticklytouch said...

ryann:
terima kasih, selamat tahun baru pada kamu

Pegawai Khalwat said...

Teringin masakan nyonya KLCC.

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

blog yang bagus, ape kate try pegi visit blog saye ni plak kalau nak tahu info yang unik dan elegan di http://tolongsenyap.blogspot.com ,try visit erk

giewareka said...

lama tul tak jengah klcc....
sure awek kinokuniya tu dh berenti...jejejejej....

cuti beb...siok arrr

WanHidayat said...

Phewitttt....

Bestkan dok kat tempat yang boleh pi jalan2 mcm kat tempat yg telah disenaraikan tuh...

Mailah jalan2 kat Miri plak...

SkreMpes! said...

Salam, wah bergelek gerudi di sini hang no..Lawat aku skali.

Che Wie a.k.a Dewi

sinaganaga said...

Meh le datang sini - pekena teh o dan roti.

blackpurple @ jowopinter said...

Lama dah tak 'meronggeng' kat Shopping Complex jat KL...

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

紅燒魚takesi said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社