Tuesday, March 17, 2009

what so 'seni' about this blog

Jawapan pada persoalan di atas ada pada link 'Bakawalee youtube promo' yang aku letak bawah gambar profile on top right corner of this blog.

Ini adalah hasil kerja teater aku bersama Bakawalee dan Persatuan Tetamu di Penang sekitar 2003 - 2006. Kerana ia adalah promo maka hanya sedikit sedutan dari setiap pementasan yang dipaparkan. Beberapa hasil karya aku (pengarahan, lakonan juga teknikal) tidak dapat dipaparkan kerana ketiadaan dokumentasi semasa pembikinan pementasan itu. Atas banyak sebab.

Bakawalee dan Tetamu masih lagi bergiat aktif mementaskan teater di Pulau Pinang. Sebarang maklumat mengenai pementasan mereka boleh diperolehi dengan melawat blog mereka bakawalee-tetamu

*wink

9 comments:

en_me said...

terimakasih singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww..

Pegawai Khalwat said...

Sapa yang tak boleh tengok pada link si Art ni, tengoklah pada blog Bakawalee-Tetamu kerana ia menggunakan mirror site.

artisticklytouch said...

en_me:
sama-sama kasih

PK:
sape yang takleh tengok...rugi....

Mak Su said...

semoga art bertambah maju dalam xtvt seninya, nanti amik maksu jadi pemegang tombak ek (kalu ada ler, scene pegang tombak)

Sengal Ubi said...

terima kasih dan salam kenal juga =)

artisticklytouch said...

maksu:
org pompuan manaleh pegang tombak!!! maksu jadi seri panggung jelah, nak?

sengal:
ha ha boleh ke aku panggil ko sengal? never stop performing tau...

kamar hati said...

wahhhhh....aktiv lagi ker???? :)

kodok jambul said...

mate!

aku tak penah tengok hang monolog mate, bleh tahan gak la hang ni kan...

tapi, cite tepon tuh..wahauhauhauhau pecah perut aku tengok XD...cheh! tipikalli geh!

!^_^

"support jambulism"

artisticklytouch said...

bilik:
aktif dari jauh....camane tuh?

kendi kodok jambu:
wakakaka cite tepon tuh gua sepatutnya side je tapi tetiba gua jadi seri panggung laks...apa kes...oh, yes!! very tipikal geh haha