Tuesday, January 15, 2008

Antologi Ha Ha

Jaga anak kau bebaik...kena culik nanti baru kau nak nangis-nangis.

Aku minta maaflah, aku berlakon citer blue. Aku tak perasan pun ada orang amek aksi aku. Alah, korang pun bukannya malaikat.

Ada! Ada! Jangan risau! Jangan buat spekulasi.

Sliding tak boleh! Bukak baju tak boleh! Boringlah kalau semua orang menyanyi tegak je macam Anuar Zain, macam Hazami, macam Fazli Zainal.

Pakai jelah bola yang lama tu, pasal itu pun nak gaduh, heboh sekampung.

Dah kalau tak suka buat je persatuan sendiri.

Eh, dah lama aku tak menuliskan..hmm...

14 comments:

pjoe said...

aksi kau?
eeeeeeeee

nak tgk!!!!

*mengeluh...
mia oh mia...

Mama Risyiariana said...

NOKSS....tak sangka maks noks...ko ada beraksi dal;am citer blue...ko buat apa noks?...

Rush Murad said...

dah tengok Colin Farrel yg cute tu dgn seorang model dirakam sedang melakonkan aksi filem biru???....perghhh.... geget jari..

bukak baju saja nak tayang huruf 'S', tu pung salah ek? dah tu yg pompuan pakai swimsuit sexy dalam felem tak pun heboh, depa suka tgk pompuan jer kot....errr... diskriminasi!!!

Mak Su said...

waduh.... tajuk all in one ker ni?

umi ameer said...

lama ko tak tulis, bila ko tulis ada2 je yang ko maksudkan...

bukak baju mana buleh... ko bukan tak tau mesia, kita negara yang berbudi bahser..

blackpurple @ jowopinter said...

Ha ha ha!

Pendek tapi tajam!

Anul said...

Blah la kata bukan gamba dia...kitorg dh zoom n kaji gambar tu..tk macam gambar artis lain..mmg nmpk impose..ni clear je

Ntah!! pompuan pakai seksi bole..tak kisah la dedah apa buat show...laki bukak baju pn lebih2 tindakan. 6 bulan kerja amal tuuuu

Pegawai Khalwat said...

Wah....

Mengamok hang kali ni?
Semua kena?

artisticklytouch said...

pjoe:
ko belum cukup umur..dan kau salah interpretasi..

MR:
nyah, uols pun salah interpret!

rush:
belum tengok lagi...takpelah (read:nak tgk!!) sebab badan dia tak cantiklah orang heboh...membabat sana sini

maksu:
tajuk beralam-alam...bukan dua alam sajork ha ha

umi:
sazali samad pakai spender jer..disanjung-sanjung lagi

BP:
apa ada pada ukuran!

anul:
hopefully lagi ramai bukak baju, supaya lagi ramai buat kerja amal

PK:
mengamoklah...depa tak bayaq pun kerja kat fest. teater kebangsaan tuh...

debikdebuk said...

...
akusi faizal tahir la... baru la kena gam...

jinggo said...

pasai belacan pon mau gadoh ka....
bikin la cerita arnab ka....

artisticklytouch said...

debikdebuk:
pakai gam UHU jer

jinggo:
dah ada la citer arnab, 2 yang dia lumba lari dengan kure-kure tu pastu dia kalah tu

tegezoot said...

ang tak dapat upah ka? camna ang tak dpt ha? ha? ha?

ooooo.... baru aku ingat! yg ang terketaq2 nak pindah pi redang bertapa ilmu keyahooodian ang tu pasaipa?

tunggu la sat lain kali!

artisticklytouch said...

tergesoot:
oi, hampa dapat ka??? aku tak tau pun...nak tunggu lain kali bila? kalau ada hampa bagi kat usop, kata aku bayaq hutang...agak2 berapa aku dapat?