Sunday, September 30, 2007

1 2 3 Cobaaaaaaannnnnn....

Aku sedang tekun. Tiba-tiba dia hadir di sisi. Betul-betul di sisi. Aras mata aku berkadaran terus dengan aras gunung itu...cobaaaannnnn...
Dia bertanyakan soalan kerja dan tanggungjawab.
Aku layan. Sementelah aku 'in-charge' bahagian itu.
Dia tanya. Aku jawab. Dia cerita. Aku dengar.

Tiba-tiba....

Dia menyentuh-nyentuh alur di bawah sana. Aku urgh!!!!! What is that??? Dia membetul-betulkan sesuatu. Aku urgh!!!! Pelepap!! Aduh....cobaan!

Dia bertanya lagi. Aku menjawab lagi. Dia bercerita lagi. Aku mendengar lagi. Tangannya sudah tidak di bawah sana. Dalam bayangan, ia masih ada.

Tiba-tiba...

Tangannya menyentuh-nyentuh sesuatu di atas bahu, di balik baju. Aku haaaaa???? Kelepap!!! Aku haaa???? Tangannya digesel-geselkan dengan sesuatu itu seakan membetulkan duduknya sesuatu itu. Kelepap!!!! sekali lagi aku haaaa???? Cobaaannnn....

Dia berlalu dengan senyuman. Aku sudah tidak mendengar lagi. Aku sudah tidak menerang lagi. Aku membayangkan.

Tiba-tiba....

BOS PANGGIL.

16 comments:

Pegawai Khalwat said...

Tahniah! Hang dah kembali normal!

Nanti kenalkan kat kami bila kami singgah ke sana tau!

Psss... dia tak posa la tu, sebab tu dia bole buat macam tu sambil tersenyum.

Puteri Ezza said...

Apa kebende tu? Lain macam je... Hikhik.

Nezjoe said...

aku nak teka kau buat apa
tapi takut salah
hahaha

artisticklytouch said...

PK:
errr...dia bini orang..aku haaa??? dan urgghhh!!! kerana geli he he belum sepenuhnya normal kot..

puteri ezza:
lain sangat...

nerd:
kau nak sangat entrykan! kalau berani teka ar...lu tak berani punya

Nunn said...

ini cerita cobaaaaan ke cerita dugaaaan

akirasuri said...

ha ha ha..
nyah..
hang teruja ke hang terkesima nih?
kihkihkih..

miss_tree said...

keskeskes...kurus pose tau..
apa kejadahnya dia buat mcm tu kt dpn che art..

Mak Su said...

apa tu pelepap, pelepap.. tikuih ke nyamuk?

blackpurple @ jowopinter said...

Cerita kau ni potong stim la... Ops lupa! Puasa.

artisticklytouch said...

nunn:
dugaan tapi nak bagi bunyinya sedap, sebut coooooobaaaannnnnnn!!!

akirasuri:
mak tergezut nyah!

cik misteri:
it remains a mystery la cik misteri

maksu:
dia betulkan tali bra la maksu

BP:
stim ke? ha ha

butaseni said...

eeeeeeeeeeuwwww kau keji tau nyah!

artisticklytouch said...

butaseni:
nyah, mak tak salah occay...mak mangsa keadaan jers...uols sukalah benda2 cenggini kans

Anul said...

aku pn nk teka (yg jahat dan ecchi) tp salah kan mapuh den weh..ahaha!! salam kenal juga

artisticklytouch said...

anul:
eleh, sekilas ikan di air aku tahu jantan betina ataupun gay!

kast said...

abg utt (nk samekan ejaan cam VJ astro yg cute tuh!), raya mana nanti kl ke penang?..buat open haus tak???

artisticklytouch said...

castmar:
Raya KL uols...jangankan open haus...chem party pun aku wat..larrrriiikkk!!!