Thursday, January 04, 2007

la..la..la..la..

Salam dari selatan tanah air.

Tak adalah jauh sangat, sengah jam je dari KL. Den sekarang dah koje kat N9. Well tak terasa sangat sebab very the sempadan actuallynya (amek kau bahasa!). Sekarang ni aku dekat Mantin, N9. Kalau tak tahu, Mantin tu dekat mana, alah dekat2 Nilai 3, tempat mak mak uols beli langsir raya hari tuh.

Jadinya sekarang ini, penggiat teater sudah berehat dari bergiatlah. Nak tumpukan kepada kerjaya sepenuh masa dalam bidang HRM- tabik Sayut, rakan sejawatan.

Maka terungkailah persoalan dalam kepala otak aku sebelum ini yang pernah aku ceritakan dalam blog sebelum ni. Akhirnya setelah 4 tahun di Pulau Pinang, aku kembali semula ke KL- lebih kurang halallah, dekat je dengan KL. Walaupun pernah terfikir yang aku akan tetap di Penang sehingga ke akhir hayat ha ha balik juga ke KL.

Selamat tinggal pada kawan-kawan dan lawan-lawan. Terima kasih atas segala dorongan, pengorbanan, perhatian, kasih-sayang, kerjasama, toleransi wah wah wah.. dan apa-apa jelah sesungguhnya 4 tahun rasa sekejap dengan kehadiran kalian dan aku rindu kat korang tapi korang pun kekwat tak nak sms ke, call aku ke, so aku pun nak kekwat jugak! tapi aku sayang korang. Kepada lawan-lawan...kehanjingan kalian mematangkan aku yang sering kali lekas percaya kepada kepalsuan. pandai korang cari kelemahan aku kan tapi takpe, ada ubi, ada batas, ada hari, kau ku bitas ha ha..

Aku ingat nak wat private entry untuk everyone tapi nanti karang aku menangis pulak kat CC ni...later2lah..

Yang pentingnya, aku sangat-sangat berterima kasih pada orang-orang yang telah mencorakkan hidup aku dengan bermacam pengalaman, kalau aku namakan di sini, rasa tak adil la pulak, sebab setiap orang menyumbang walaupun sikitkan.

THANKS UOLS!!!

Memang takleh lupa la pengalaman dengan korang...
Korang jaga diri eh...
Jangan lupa aku tau...
Yang str8 kalau kawin bagitau ar...
Yang da kawin kalau kawin lagi satu atau dua, bagitau ar...
Yang da ada anak kalau tambah lagi, bagitau jugak...
Yang gay kalau bertukar str8 pun bagitau k...
Yang player, akhirnya menemui cinta nan satu, inform la...

Bye

9 comments:

Sayuti said...

oh, tahniah! selamat bergiat dalam bidang sumber manusia. bidang yang paling penting dalam rancangan malaysia ke 9.

mantin... hoho. kebetulan tempat tinggal saya sebelum berhijrah ke sentul. tempat yang banyak kolej.

artisticklytouch said...

dan sememangnya aku sekarang tinggal di belakang kolej..

terima kasih uols

blackpurple said...

Tahnah.. Selamat untuk kau.....

Pernah 'mencari makan' di CHGR, Pajamm dulu... dekat-dekat la dengan Mantin tu..

Pegawai Khalwat said...

HR tu HR jugak.

Utang jangan lupa na. Aku nak belen sheets ni.

Kang aku e-mel skrip.

Kalo dapat Mauritius, jangan lupa pakej kawan-kawan.

sinaganaga said...

bye

artisticklytouch said...

BP:
mekasih..

PK:
Bulan ni buleh la aku start bayar. Atau nak accumulatekan dengan kos ke Mauritius ha ha

Naga:
Aphal bye plak?

ann nurbaya hassan said...

kau tetap di hati ku......
baru dapat baca blog ko...
buek den sodih jo.....
ekau jago diri baik2 k!!!!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

紅燒魚takesi said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社