Saturday, November 11, 2006

maaf ye

maaf ye.

Sekarang ini di tempat kerja baru. den takdo akses ke internet laie dah. nak keno slalu2 ke CC... maleh plok rasonyo.

Pada yang menunggu entry...sabarlah ye..nanti adolah bondonyo den nak ngumpek.

Taking care!!!

10 comments:

blackpurple said...

Laa apa susah-susah art... pasang streanyx kat rumah...ada offer sekarang....hehehe...

Danie Simpleton said...

Assalamualaikom...

eseimen, cepatnyer kamu dpt kerja, Art. Congrats. Jgn luper banjer beg Balenciaga satu yerk.

artisticklytouch said...

BP:
Itulah cito2 den sokarang nie.. tapi nak keno menabung dulu, kojo den ni part-time yo, gaji nyo cukup makan yo

danie:
tukar namo laie ekau ni. Den takmo belikan beg kat ekau. Den belikan Kilangnyo, ndak?

Amiene Rev said...

pasang streamroll

ann nurbaya hassan said...

yang....
sejak bile ko ni bcakap bhs nogori ni? bf baru orang kolo pilah ko?
hows ur intvw kat tambun, ipoh tu????
yang terbaik buat ko, aku doakan......

Pegawai Khalwat said...

Hoi.... keja mana? tak habaq kat aku pun?

Jangan lupa hutang hang kat kompeni. Bulan kedua punya gaji potong siap-siap.

Tak berkat gaji oooo tak bayaq hutang.

artisticklytouch said...

Ann Hassan:
Den poie mintok kojo kek Tambun cakap nogorilah ha ha Meluat teman dengan cina tambun tuh, berlagak giler. tak teman ketehor ler kerojer tuh..

nyah, ketehor tuh hape?

artisticklytouch said...

PK:
Aku kerja ni nak bayar hutang la ni boss... he he he

kelisa emas said...

Lalalala

pakteh said...

tak pa... pakteh pun tak ada line juga. Ada la cara penyelesaiannya tu...