Tuesday, November 23, 2010

aku ada blog?? OMG!!

Aku tak lupa pun aku ada blog tapi sibuk sangat dengan kerja. FB nampak lebih mudah dan cepat untuk update mengenai diri dan persekitaran.

Lama juga tak berkunjung ke blog teman-teman, entah ke link aku pun dah kena delete hehe

what happen apa terjadi?

sejak balik dari Raya Puasa harituh, memang tak sempat nak berehat sangat. Weekend pun kerja dan sekarang aku dah kembali aktif bersukan jadi memang tak ada waktu yang terluang pun nak blogging.

Nak curi-curi time blogging kat ofis pun tak sempat (tapi FB sempat je kan) :D

Apa yang tak sempat sangat tuh? Kerjalah, paperwork sana sini, handle artis itu ini, tolerate dengan karenah dan perangai manusia yang pelbagai.

Ada masa aku rasa macam nak crack under pressure dah tapi Alhamdulillah, semua berjalan lancar.

Dan hari ini, akhirnya aku dapat bernyawa dengan tenang semula. Next projek pun bulan 5, so sempat honeymoon beberapa tempat :D

Nanti aku update lagi ye...

6 comments:

Mak Su said...

lepas tu leh cer cerita byk2 skit kat blog :)

lama menyepi

pye:rudz said...

fuh, aku ingat dah masuk muzium blog nih.

Pegawai Khalwat said...

Elehh... boleh ja blog pakai AIPON tu.

Akai semua tu, akai!

artisticklytouch said...

maksu:
itulah..maksu rindu ke?

pyerudz:
takde muzium yang nak ambik

PK:
hang ingat senang ka nak update pakai iphone..FB senanglah ada FB for iphone.

NONIE ABDUL AZIZ said...

OMG...sib baik...aku pun baru sedar aku pun ada blog..

niQue_naQ said...

welcome back hehe kat fb pun mcm senyap jer :p