Monday, October 20, 2008

Izinkan Aku Pergi



hmmm...aku dah tender resignation.
aku dah dapat kerja lain
kerja yang aku pernah buat sebelum ini di suasana yang berbeza
kerja dalam bidang yang I am more passionate about

aku dah nak tinggalkan Pulau Fantasi Island neh
cukuplah setahun sengah kat sini
dah puas tengok laut
tengok dinding
tengok lamb chop di jalanan
tengok ASTRO
tengok manusia eksotik ha ha

Selamat Tinggal Pulau Fantasi Island
you have been great to me
muah muah muah
good bye

oh, by the way, Selamat Tinggal TERENGgayNU hehe

29 comments:

Mak Su said...

art, nak menghuni hutan batu-batuan pulak ker?

pjoe said...

pindah mana pulak bai?

Nurbaya Hassan said...

selamat tinggal treng GAY nu...

but then myself disini will say....WELCOME with my open arms. wah legacy sudah bermula neh...

artisticklytouch said...

maksu:
kembali membatu di mukim batu haha

nerd:
balik KL bai!!! senang gua nak pergi lu punya gig

nurbaya:
sesuatuh sangatkans

NONIE AZIZ said...

ko dah keje kat sini???? laaaaa aku baru nak pergi sanaaaaaaa...so sekarang sekarang keje kat mana sama syarikat ngan aku ke? wakakakaka

artsoul said...

wei,hang nak blk penang ka????

artisticklytouch said...

nonie:
dak kot...opis hang sepah sangat hehe bulan depan baru aku start

artsoul:
Penang??? hmmm...nope!!

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

homaigosh...
uols pindah pegi mana?
dun tell me pegi bangi... kosserh meks nk berlaga bahu dengan uols kat sini...
ngee...

anyway... pepepun all the best kat tempat baru nanti yearkh...

takkan somehow tak miss terengGAYnu kot...

ngee...

the peeps, the fuds, the place...

artisticklytouch said...

shy:
Bangi??? that was my past dear...my past..i dun look back ha ha

missing terenggaynu? hmmm...kemaman perhaps yes!

blackpurple @ jowopinter said...

Kau nak pergi mana pulak ni weh?

artisticklytouch said...

BP:
balik kampung weh!

Rush Murad said...

semoga apa saja yg dilakukan....menuju kejayaan...amiinnn.... tak dan ler nak pi melawat mu di 'ganu tuuuu....

Pegawai Khalwat said...

tak dan aku nak cuti kat sana.

So shah akan ganti hang?

-:afIk:- said...

welcome home, abg! gheshiuwwwwwwwwwwwww....

Mata Kecek said...

Hmmm .. tak dan la kita nak jalan dua2 di Duyong Island tuh ... oh, kejamnya kehidupan!

Semoga berjaya dengan kerja barumu.

Semoga seronok dengan tempat barumu.

Selamaaaat ...

Ku Keng said...

Salam,

Semoga lebih beroleh manfaat dalam kerja baru ini.

artisticklytouch said...

rush:
aaaaammmiiiiinnn....dan untuk kamek melawat kitak di Miri

PK:
Shah pun blah...dia p join hang jadi warga USM

afik:
thank you!!!! bergegaq KL

kecek:
yes...yes...semoga segala keinginan dan cita-citaku tercapai...pulau duyong? ko jalan ar sorang2 haha

keng:
ya...semoga! terima kasih kerana mendoakan

WanHidayat said...

Hah????...biar betullll...kerja apa lah lepas nih??, kat mana??, sebagai apa???....mesti berat hati gak kan...sikit2 lah....

Apa2pun selamat maju jaya bro....

artisticklytouch said...

dayat:
ada ar...kat KL so balik kampung ar. Berat hati tuh hmmm...sket2 ar

kiah kay said...

all the best lah dear....emmmm xsempat aku nk dpt diskaun ko dh blah awal dh. but anyway, good luck!

en_me said...

hi abang ittewww..

jerry maguire, jr. said...

wah! best bro! balik KL katernyer.. all the best. i know ur gonna get very the much better. ahaks.

cendawanintim said...

art,

nak gi maner pulok nih????

debikdebuk said...

dok dalam gua la pulak pasni kan?

jinggo said...

pindah jangan tak pindah......
bila dah keja tempat baru tu nanti info la kawan2 kalau ada apa-apa tuuuu.............

artisticklytouch said...

kiah:
tulah...tangguh2 lagi hehe

en_me:
hai adik gishiewww

jerry:
hopefully so..here..its TMTH haha

mushroom:
ambe nok balik kampung..duk dengan mak..rindu kat mak hehe

debik:
gua? hmmm basically yes..tapi more like hutan batu and gerudi

jinggo:
okeh bebeh...

Sastri said...

waa... balik KL na... semoga sukses dalam bidang kerja yang baru...

Bunga Rampai said...

Salam Art,

Semoga mendapat manfaat dan lebih berjaya dalam kerjaya baru :)

farah sr said...

dah pindah?
selamat keje tempat baru..